facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assepoester.com

Assepoester.com

Info

De niet-truttige trouwjurkenwinkel

Geschiedenis

Met plezier een takke-eind rijden voor jouw jurk!

Bij Assepoester in Arnhem hebben we het tot onze missie gemaakt om mooie, moderne bruidsmode en avondmode te verkopen, zonder poespas. Dus niet zo’n jurk met frutsels, pofmouwen en gigantische strikken waarin je eruitziet als een opgespoten bruidstaart (een beetje het type bruidsjurk waarin je moeder trouwde – sorry mam!). Want je wil je niet voelen alsof je een verkleedpartij aan het houden bent, maar gewoon relaxed trouwen in een jurk die goed staat en lekker zit.

* Loop gewoon binnen zonder afspraak. Wees jezelf!
* Eindelijk een moderne jurk die écht bij je past! Dat beloven we je.
* Meer dan 5.000 jurken op voorraad
* Stel zelf je trouwjurk samen met ons huismerk.

Onze taak

Bij Assepoester in Arnhem hebben we het tot onze missie gemaakt om jou te helpen aan een eigentijdse, eigenwijze trouwjurk, zonder poespas. Dus niet zo’n bruidsjurk met frutsels, pofmouwen en gigantische strikken waarin je eruitziet als een opgespoten bruidstaart (een beetje het type bruidsjurk waarin je moeder trouwde – sorry mam!).

Wij helpen je zonder afspraak, zonder levertijd en zonder slijmerig gedoe aan de bruidsjurk die bij je past. Een trouwjurk scoren ging nog nooit zo relaxed!



"Bij Assepoester in Arnhem hebben we het tot onze missie gemaakt om jou te helpen aan een eigentijdse, eigenwijze trouwjurk, zonder poespas.Dus niet zo'n bruidsjurk met frutsels, pofmouwen en gigantische strikken waarin je eruitziet als een opgespoten bruidstaart een beetje het type bruidsjurk waarin je moeder trouwde - sorry mam!.Wij helpen je zonder afspraak, zonder levertijd en zonder slijmerig gedoe aan de bruidsjurk die bij je past. Een trouwjurk scoren ging nog nooit zo relaxed!"
Adres: Jansbinnensingel 7a, 6811 AJ Arnhem
Telefoonnummer: 026 443 01 84
moc.retseopessa@ollah
Stad: Arnhem
Route: Jansbinnensingel 7a
Postcode: 6811 AJ


Recensies
Zonder afspraak naar binnen stappen en dezelfde dag nog met een trouwjurk naar huis, dat kan bij Assepoester. In oktober ben ik geslaagd voor mijn trouwjurk met de hulp van Risette. Zij nam ruim de tijd om mij te ondersteunen in mijn zoektocht, nam mijn wensen serieus en dacht goed mee. Ik voelde mij snel op mijn gemak en ik heb in totaal 7 jurken gepast waarbij Risette zich netjes aan het vooraf gestelde budget hield. Toen ik DE jurk vond, had ik een echt 'say yes to the dress' gevoel toen zij champagne uitserveerde en ik met mijn meegebrachte familie mocht proosten. Een bijzonder en ontroerend moment!
Eind november ben ik voor het eerst bij Assepoester geweest. Ik was alleen met een vriendin en werd bij binnenkomst warm onthaald. De mevrouw vroeg of ik niemand meer bij me had, waarop ik antwoordde dat ik mij eerst wilde oriënteren omdat ik geen flauw idee had wat ik wilde. Ze gaf aan dat veel klanten in 1 x slagen en het zonde zou zijn als mijn moeder er niet bij was. Dus kwam ik vorige week nog een keer naar Arnhem. Deze x met mijn moeder, zusjes en diezelfde vriendin. Opnieuw een warm onthaal. Lisanne bood ons drinken aan en wees ons een plek. Ik mocht van Lisanne 3 tot 4 jurken uitzoeken voor mijn budget, die zouden we passen. Daarna zou zij aan de slag. Lisanne had snel door wat ik fijn vondt. Zelf vond ik het een gek besef om in een jurk rond te lopen en had ik nog moeite met het plaatje. Zij kon mij gerust stellen. Ook toen ik twijfelde, en misschien toch nog een andere jurk wilde passen, wist zij mij aan te kijken en te vragen wat ik echt wilde. Mijn lach zei genoeg, de jurk moest mee. Het zijn confectiematen, dus er moet nog wat van de lengte af. Daarover gaf ze een eerlijk advies, ik krijg een lijst met ateliers mee ook in het Noorden, Drenthe, fijn scheelt heel wat reistijd. Bedankt voor de hulp! En de jurk natuurlijk.
Wat een gave winkel! Ik mocht lekker in de rekken kijken en zelf jurken in het pashokje hangen. De dame van Assepoester hielp met aantrekken en heeft uiteindelijk voor een super gave jurk gezorgd met een grote verrassing! Want gister avond kon ik de rok afdoen en had ik ineens een korte jurk. Top service en ook echt heerlijk dat je m gelijk kunt meenemen! Bedankt ladies!
In maart 2022 was ik samen met mijn moeder, schoonmoeder en oma geweest. Er waren veel opties en voor iedereen wat! Ik ging naar huis met heel iets anders dan ik in gedachten had; wat ik had gepakt gaf mij niet het juiste gevoel. Een van de verkoopsters pakte een jurk die ik zelf nooit zou hebben gepakt... die jurk was het geworden. Ze weten wat je staat en het is zeker vieren als je de jurk gevonden hebt! Geweldige service en goed advies waar je het je je jurk kan laten vermaken!
Dit weekend stond het scoren van De Jurk op het programma. Half Nederland doorgecrost om mijn vriendinnen, mijn meiden en mijzelf bij Assepoester in Arnhem te krijgen. Super fijn, leuk, gezellig maar bovenal kundig geholpen door Esmée. Bij de tweede jurk was het raak en nu ben ik de trotse bezitster van de mooiste kanten Bohemian trouwjurk ever! Esmée liet mij voor de lol nog veel andere jurken passen, terwijl we allebei al wisten dat nummer twee het ging worden. Dat droeg wel bij aan de feestvreugde. Ik had de jurken voor mijn dochters ook mee en die werden ook helemaal in stijl door Esmée aangekleed. Ik kijk echt terug op een van de leukste dagen van mijn leven, en dan moet de trouwdag nog beginnen!!
Toch wel een beetje zenuwachtig stapte ik vrijdag rond 11u binnen bij Assepoester en we kregen meteen een pashokje en werden fijn ontvangen door Marleen. Voordat mijn mening en stijl beïnvloed werd door de rest mocht ik zelf door de rekken snuffelen.Heel ontspannen maar ontzettend spannend. Marleen pikte mijn smaak snel op en kwam met prachtige jurken aan. Keek er niet van op dat ik mij jurk door de zit- test wilde laten komen. Na wat verschillende stijlen uitgeprobeerd te hebben kwam ik stralend uit het pashokje en wist: dit is mijn jurk. Ik had helemaal niet verwacht om nu al mijn jurk te vinden, maar toch had ik mijn keuze na 1,5u al gemaakt. Eenmaal dé jurk gevonden kreeg ik goed advies over sluier, ondergoed en inkorten etc. Helemaal leuk: exact aan mij budget kunnen houden. Er hangen wel duurdere jurken in de winkel dan de max van de prijs op de site. Maar zie je snel genoeg. Ik ben geweldig geholpen door Marleen. Ik zou Assepoester iedereen aanraden. Zelf lekker kijken, fijn advies en echt goed geluisterd.
Bij Assepoester heb ik mijn perfecte trouwjurk gevonden. Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam, ik voelde me meteen heel erg op mijn gemak en je hebt echt heel veel keuze. Ze helpen je goed mee en geven goed advies. Een jurk kopen bij Assepoester kan ik alleen maar aanraden!
Vorig jaar oktober ben ik samen met mijn moeder, zusje, schoonmoeder en schoonzusje naar Assepoester geweest. Ik wilde graag een mooie jurk uitzoeken voor ons geregistreerd partnerschap. En dat was gelukt! Het was een super leuke middag met jurken passen om uiteindelijk de allereerste jurk die ik aanhad mee naar huis te nemen. We zijn geweldig geholpen en niks was teveel. Afgelopen week kon ik dan eindelijk de prachtige jurk aan op onze 2 dagen vol feest. Alleen maar complimenten gekregen over de jurk. Onwijs bedankt lieve meiden! Jullie hebben mij erg blij gemaakt! Foto's gemaakt door: Studio Concepterie
Superfijne ervaring gehad! Ik vond mijn perfecte mix&match en paste nog een hele reeks andere jurken, gewoon voor de funfunfun. No noncence en heerlijke eerlijke verkoopster. Thx Esmee, you rock big time en jullie winkel ook!
Wij kwamen iets na 9 uur aan en het was nog lekker rustig en werden gelijk goed ontvangen met koffie en thee. Na een korte instructie mocht ik zelf met mijn moeder de rekken door kijken. Alle jurken hangen mooi op prijs, zodat je niet boven je budget uit hoeft te komen. Het is een redelijk kleine winkel, maar wel veel verschillende soorten jurken. De medewerkers helpen heel goed met het aantrekken van de jurken en met bijpassende accessoires. De eerste jurk die ik paste was direct goed en dit vierden we met champagne!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Assepoester.com.

Arnhem kledingwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Jansbinnensingel 7a arnhem detailhandelbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Assepoester.com adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Assepoester.com. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Assepoester.com delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gala Fashion Arnhem Gala Fashion Arnhem 158 meter De zaak heeft leuk personeel, gezellige sfeer en goed advies. De kwaliteit van de jur...
De Sjamaan Smartshops De Sjamaan Smartshops 158 meter Geweldig personeel en fantastische ,geniale ,zeer knappe en bescheiden klanten .
Ready to Dance Ready to Dance 209 meter • AANRADER • Super fijne winkel met veel schoenen. Ik heb maat 42, maar dat was geen...
Shop Dragonflies Shop Dragonflies 250 meter Ik maak impressionistische designs om het leven een beetje meer pit en kleur te geven...
Primark Primark 293 meter Onvoorstelbaar druk te weinig personeel paskamers gesloten en alle kassa's op de 1e v...
Susy cyclewear Susy cyclewear 295 meter Because you want to look stunning. Feminine cyclewear, designed in Arnhem, The Nether...
Woods Woods 362 meter Woods is een kinder- en babykledingspeciaalzaak met 3 winkels in het oosten van Neder...
Time for Nature Time for Nature 370 meter Green Time Horloge gekocht bij Living By Me. Na ongelukje scherm kapot. Konden horlog...
Meer met Sfeer - Sfeerverlichting & woonaccessoires Meer met Sfeer - Sfeerverlichting & woonacce... 371 meter Heel blij met mijn nieuwe kaarsen voor de Kerst, was even spannend of Post NL ze op t...
Droomtaarten Droomtaarten 375 meter Exclusieve taarten voor elke gelegenheid! Taartdecoratie materialen, heerlijke koffie...
Nonne Arnhem Nonne Arnhem 385 meter Nonne in de 7 straatjes is dé boutiek in Arnhem met veel verschillende en mooie merke...
LOFT LOFT 391 meter Heerlijke latin night op donderdag! Fijne mensen en leuke dansjes! Las eerdere reacti...
Specialized Turbo Arnhem Specialized Turbo Arnhem 438 meter Speciaal vanuit eerbeek naar deze winkel die op maandag middag open zegt te zijn. Bli...
De LingerieBoetiek De LingerieBoetiek 494 meter Wat heerlijk shoppen op afspraak. Vriendelijk ontvangst en super advies en ik ben bli...
Appel & Ei Arnhem Appel & Ei Arnhem 514 meter Ondankbare en onvriendelijke mensen. Je biedt gratis mooie kleding aan en neemt de mo...
Michella's Fashion Michella's Fashion 516 meter Vertaald door Google OK Origineel Ok
JS fashionstore JS fashionstore 516 meter Kledingwinkel dames&meisjes schoenen Ruilen binnen 8 dagen met bon en aangehecht kaa...
Bizz Elektro & Verlichting Bizz Elektro & Verlichting 528 meter Lamp defect net buiten garantie periode. Bizz Lightstore reageerde snel op contact fo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid