facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assen Escape Rooms

Assen Escape Rooms

Info

Welkom bij Assen Escape Rooms. Een droom voor escapejunkies en een ideale ontmoeting voor de newbies.



"Wij zijn een zelfstandige escape room in Assen met verschillende unieke kamers. We maken en bedenken alle thema's en puzzels zelf, dus deze kamers vind je nergens anders. Bij ons loop je niet van slot naar slot, maar ben je echt samen aan het puzzelen. Ideaal voor teambuilding en familie uitjes. Onze passie vind je overal in terug en daardoor kunnen wij, in overleg met jou, het perfecte uitje organiseren."

"Wij zijn een zelfstandige escape room in Assen met verschillende unieke kamers. We maken en bedenken alle thema's en puzzels zelf, dus deze kamers vind je nergens anders. Bij ons loop je niet van slot naar slot, maar ben je echt samen aan het puzzelen. Ideaal voor teambuilding en familie uitjes. Onze passie vind je overal in terug en daardoor kunnen wij, in overleg met jou, het perfecte uitje organiseren."
Adres: Zendmastweg 11, 9405CD Assen
Telefoonnummer: 06 40 84 16 77
ln.smoorepacsenessa@ofni
Stad: Assen
Route: Zendmastweg 11
Postcode: 9405CD



op zoek naar gerelateerd: escape room yankee doodle, escape room assen assen, escape room assen, borgstee, assen, escape room emmen, escape room drenthe, escape room kinderfeestje drenthe, escape room groningen, yankee doodle assen
Recensies
Geweldige escape room. We hebben zelf bartje gedaan. Was een leuke uitdaging, met slimme samenwerkingselementen. Personeel was superaardig en enthousiast. Al met al een geweldige ervaring.
Helaas is het gereserveerde kinderfeestje voor mijn zoon geannuleerd door jullie. Eventueel konden we het verplaatsen naar een tijd die niet echt handig is voor het kinderfeestje. De reden: Er is geen personeel, voor de geboekte escaperoom blijkt er 1 personeelslid beschikbaar te zijn. Aangezien het bedrijf door scholieren gerund wordt is het dus een grote gok om hier feestjes te reserveren, want hun school gaat voor begrijpelijk, maar run dan geen bedrijf!. Nu is mijn zoon de dupe! Heel jammer, gemiste kans.
Erg leuke escape room gespeeld. We hadden de sprookjeskamer, heel mooi gemaakt! En net op tijd buiten met z'n tweetjes. We komen zeker nog eens terug voor een andere kamer. Leuke begeleiding ook, top!
Sprookjeskamer gedaan met twee volwassenen en twee kinderen van 11 en 7 jaar. Mooi gemaakt en ook verrassend. Wij zijn er op tijd uitgekomen
De sprookjes escape room was erg leuk. We werden enthousiast ontvangen en ook goed begeleid tijdens het spel.
Wij hebben met een gezin van drie kids 13, 13 en 10 de sprookjes escape room gedaan. Zowel voor jongens als meiden heel erg leuk! Als we hier nog een keer in de buurt op vakantie zijn, komen we zeker terug voor één van de andere escape rooms!
Tijdens onze vakantie in hof van saksen vandaag een escaperoom gedaan met ons gezin. Super leuk om de sprookjes kamer samen met onze meiden op te lossen. De eigenaresse is een vriendelijke dame die enthousiast verteld over de kamer en ook zo nu en dan een tip geeft als je dreigt vast te lopen. Echt genoten. Ook heel leuk dat je voor en na je escape room nog leuke puzzels en bordspellen kan doen of potje kan poolen of tafel voetballen onder t genot van een drankje. Geslaagd middagje Bedankt
Wat een toffe escaperoom! De sprookjeskamer gespeeld met twee volwassenen en drie meiden van 7, 8 en 10 jaar. Leuke puzzels, goed verhaal en mooi opgezet. Ook de ontvangst en begeleiding verdient een dikke 10!
Leuke plek voor een gezellig samenzijn ente puzzelen om
Vandaag voor het eerst een fysiek een escape room gedaan in plaats van digitaal. De escape room 'sprookjes' was een super gave ervaring met leuke puzzels en een hele gezellige sfeer. Je bent echt even in een andere wereld. Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid