facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asschert

Asschert

Info

Asschert is gespecialiseerd in het semi prefab afbouwen van woningen, wellness en hotelprojecten. Gericht op gebied van natuursteen en tegels.

Wij werken op afspraak.

Adres: Parallelweg 25, 7161 AE Neede
Telefoonnummer: +31545294817
Stad: Neede
Route: Parallelweg 25
Postcode: 7161 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heel slecht bedrijf, gaat slecht met stagiaires om! Stagiaires moeten en zullen doen wat de “baas” hun vraagt te doen, anders wordt de stagiaire gewoon het bedrijf uit getrapt! Liegen ook nog over het feit waarom hij eruit is getrapt want blijkbaar zijn er meerdere redenen waarop de leerling aangesproken moest zijn geweest? Ik vind het uitermate erg, de stagiaires hebben tenslotte niet eens een leermeester omdat het erkende stagebedrijf daar maar 1 van heeft! Zo gaan ze dus altijd met hun stagiaires om, ze onderbetalen ze schuilend achter een stagecontract en wanneer ze bijna een normaal contract krijgen dan is de stagiaire ineens heel slecht en doet die z’n best niet en kan die vertrekken! Heel onprofessioneel, je kunt beter je tegels door iemand anders laten zetten die zich wel naar zijn leeftijd gedraagt! En zeker een andere stageplek zoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid