facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aspergehof Noordam

Info

Asperges in het Groene Hart, vanaf eind maart dagelijks vers gestoken, boerderijwinkel, asperge-automaat, rondleidingen, kookworkshops, klompengolf, fietstochten langs boerderijen, asperge-excursies.

Geschiedenis

Asperges in 't Groene Hart. Dagelijks verse asperges, landwinkel, rondleidingen en zelf asperges steken, kookworkshops, klompengolf, fietsen of wandelen met gids, barbecue-arrangementen, boeren buffetten of diners.



"Asperges in 't Groene Hart. Asperges; dagelijks vers gestoken, landwinkel, rondleidingen en zelf asperges steken, kookworkshops, klompengolf, fiets- en wandeltochten, barbecue-arrangementen, boerenbuffetten of diners. De aspergehof ligt midden in het Groene Hart, op slechts 30 minuten rijden van Den Haag en Amsterdam.In het aspergeseizoen eind maart tm eind juni is de aspergewinkel geopend van dinsdag tm vrijdag van 10 tot 18:00. Op zaterdag van 9 tot 17:00. De asperge-automaat is geopend op maandag tm zaterdag van 9 tot 19:00 en zondag van 10 tot 19:00 uur.Asparagus farm Noordam farms over 70 acres in the Green Heart of Holland. Our farm is based in Woubrugge, not far from the Hague and Amsterdam, just over a half hour drive."
Adres: Boddens Hosangweg 63, 2481 KX Woubrugge
Telefoonnummer: 0172-518236
Stad: Woubrugge
Route: Boddens Hosangweg 63
Postcode: 2481 KX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Asperges kopen, Prijs asperges 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderijwinkel Van Rijn Boerderijwinkel Van Rijn 954 meter Gelegen aan de rand van Woubrugge langs de N-weg. Je rijdt de boerderij op tussen de ...
Mariahoeve-logies Vakantieboerderij Woubrugge Mariahoeve-logies Vakantieboerderij Woubrugg... 2 km Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Zeer behulpzaam. wij willen gaan fietsen, ...
Recensies
Op de fiets naar Noordam voor asperges. Erg druk bij de winkel goed teken dus bij de automaat een volledige asperge maaltijd bij elkaar gesprokkeld. Dat wordt genieten!
1 dag nadat we ze geschild hadden gehaald hebben we de asperges genuttigd. Zeer lekker. Gecombineerd met oa gerookte zalm van Bawykov en een wijntje van onze lokale wijnspecialist. Was niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer.
Leuke boerenwinkel op een mooie plaats in het groene hart. Een uur wachten op een portie is asperges is misschien wat lang. Volgende keer maar van te voren bestellen of afhalen in de automaat.
De asperges zijn de lekkerste van NL. Het voordeel is dat de asperges eventueel ook geschild kunnen worden!En als je daar toch bent neem dan ook een doosje aardbeien mee. Ook deze zijn te lekker.
Op aanraden van een vriend hier asperges gekocht. Wat een misser zeg. 17 euro per kilo betaald voor asperges die in de toonbank zeer dik zijn, maar in het plastic tasje wat je meekrijgt, bij thuiskomst de helft dunner blijken. Even ter vergelijk: bij Sligro en Lidl zijn ze vandaag de helft ! goedkoper en dikker. One stop shopping is best handig, mooie zalm en handige hammetjes, maar dat is voor mij onvoldoende om afgezet te worden qua asperges.
Jammer ben speciaal uit rijswijk gereden om eersteklas asperges te halen thuis gekomen blijkt dat ik een veel mindere kwaliteit heb gekregen. Sta ik weer lekker voor paal bij de visite ja.mer goed en leuk dat u erop reageerd het gaat mijn geenszins om een gratis portie te krijgen en waar gewerkt wordt kunnen fouten op treden. Door mijn emotie mischien bot gereageerd daar ik ze zelf niet lust maar teleur gestelde emoties wordt top en adequaat gereageerd. In de vele jaren altijd tevreden geweest zou zeggen ga zo door en ik blijf ee trouwe klant succes voor nu en de toekomst groetjes Arnold lenting
Het was er druk ivm de Aspergetijd maar ze hebben ook een Automatiek . Heel handig, werkwijze goed uitgelegd. Dus heerlijke geschilde Asperges gekocht. Meteen ook 3 kg aardappelen en 3 kg uien mee genomen die zaten ook in deze automatiek. Handig hoor. Keurig en hygiënisch verpakt!
Heerlijke kraakverse asperges en gerelateerde artikelen. Kan wel erg druk zijn met lange wachttijden. Online bestellen is de uitkomst. Onze dank voor de reactie op onze review. We hebben de afgelopen dagen geprobeerd asperges te bestellen via de website echter deze mogelijkheid was niet beschikbaar. Wel voor de andere producten maar niet voor het witte goud.
Heerlijke asperges. Helaas soms lange wachtrijen die deels voorkomen kunnen worden door sneller personeel.
Fantastische winkel heel schoon en gezellig en des kundig personeel. Ook heel vriendelijk en heerlijke asperges.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid