facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aspendos

Info

turks pizza ,doner kebab

Adres: Kleine Drift 5 , Hilversum 1221 JW, NL
Telefoonnummer: 06 27342154
Stad: Hilversum
Route: Kleine Drift 5
Postcode: 1221 JW



op zoek naar gerelateerd: aspendos turkije, aspendos antalya, aspendos theater, aspendos uelsen, aspendos loon op zand, aspendos helmond, aspendos lage zwaluwe, aspendos amfitheater turkije
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Helpt altijd als eerst zijn eigen mensen kennissen/vrienden voordat je wordt geholpen, ookal heb je als eerst je bestelling geplaatst.
Superlekker en vriendelijk Vergeet de smullers op het station die is dus gewoon dicht op zaterdagavond om 20:30 en ga hier wat te eten halen. Kleine falafel kapsalon voor 6,50, lekker kruidige friet, knapperige falafel en verse sla erop, heerlijk!! Vriendelijke man ook, top!
Dönerbox besteld. Deze was erg lekker! Snel klaar en niet duur.
Gisteren 2 broodjes döner kebab gehaald, met gemengd kip en kalfsvlees. Echt uitstekend! Zeer goed gevuld met vlees en groenten natuurlijk, en heerlijk van smaak! Echt een aanrader!
Ik bestelde een broodje döner kebab en de medewerker nieste gewoon in mijn eten! Hij heeft me niet eens een nieuw broodje aangeboden!! Gatverdegatver
Het eten van aspendos is next level voor de prijs. Goedgevulde pizza's, heerlijke kapsalons, lekkere kip etc. Ga er ook vaak even naar binnen voor een snelle energy tijdens m'n thuisbezorgd werk. Dit is zeker weten mijn go to Turkse snackbar, en het zou ook die van jou moeten worden!!
Na een wedstrijd verloren te hebben en een trein gemist is er niet veel wat je kan opbeuren, maar het is aspendos gelukt. De aspendos paprika/charmingnon was lekker en goedkoop, verder zijn de mensen erg vriendelijk.
Heerlijk broodje, vriendelijke bediening voor een nette prijs! Uitstekend
Ook heerlijke vegetarische opties! En voor een niet mega hoog bedrag. Met uitzicht op het station. Je kan er niet echt zitten om je eten te eten, of het is op het bankje voor de zaak. Maar het eten is erg goed!
Was altijd zeer goed, maar vandaag bijna geen vlees en salade op de kapsalon. Ook de smaak ontbrak helemaal. De kippepootjes waren zeer vet, terwijl die vroeger wel erg lekker waren... Nee als dit zo blijft zijn ze een vaste klant kwijt...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aspendos met het openbaar vervoer


Hilversum 110 meter
Hilversum 120 meter
Intercity
Sprinter
Stopbus i.p.v. trein
Hilversum, Station 170 meter
106
108
109
121
320
5
58
59
6
70
N32
Hilversum, Station 170 meter
1
109
2
3
Hilversum, Station 170 meter
104

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid