facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aspen Valley Enschede

Aspen Valley Enschede
Info
Het leukste Feestcafé van Enschede: Aspen Valley!

Geschiedenis
Aspen Valley is hèt feestcafé van Enschede en omstreken! Hier gebeurt het en daar wil je bij zijn! Een feest of een avond stappen bij ons is een regelrechte belevenis.

Een begrip is onze ronddraaiende bar, de gezellige barmannen en professionele flair- en cocktailshakers en natuurlijk de hele avond de hipste platen van toen tot nu!

Wij maken er altijd één groot feest van en jouw avond een regelrecht succes!
Adres: Oude Markt 18 , Enschede 7511 GB, NL
Telefoonnummer: +31 (0)24 750 32 04
ln.yellavnepsa@edehcsne
Stad: Enschede
Route: Oude Markt 18
Postcode: 7511 GB


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: aspen valley enschede leeftijd, aspen valley fotos, aspen valley enschede entree, uitgaan enschede, aspen valley enschede openingstijden, aspen valley facebook, aspen valley arnhem leeftijd, aspen valley enschede fotos
Recensies
Geen fan van deze tent, aan de deur wordt al behoorlijk gediscrimineerd. Hoofddeksels mogen niet, wat ik bijzonder flauw vind. Daarnaast zijn die deurmannen behoorlijk onbeschoft. Maat van komt er nooit naar binnen, dan zijn het z'n sneakers, of dan is z'n broek niet goed. Spijtig om te moeten zeggen, hij kreeg eerder het idee dat het aan z'n huidskleur lag.
Niet aan te raden!! Verschrikkelijk, onredelijk en asociaal personeel! Sla deze tent zeker over de volgende keer als ik in de stad kom.
Hele trieste tent. Helaas is gisteren mijn broertje door de twee bewakers in het gezicht geslagen. Dat je iemand eruit zet oke, maar geweld gebruiken tegen een knaapje van 18? Jullie moeten je schamen. Door en door triest dit.
Vreselijke tent; geen respect naar de klanten, elke 30 seconden een nieuw nummer, en duur. Je wordt geforceerd te betalen voor water dat niet mag, personeel en beveiliging duwt je letterlijk hard weg zonder reden.
Wat een ballen tent. Je moet betalen voor intree 7.50. Daarna moet je je jas op laten hangen voor 2 euro wat overigens niet eens een jas was maar een vest! Serveerster nog gezegd dat dit mijn vest was maar dat interesseerde haar niet ik moest hem ophangen. Serveerster was een arrogant chagrijnig mens. Mijn vriendin had een jas en een vest aan dus dacht mijn vriendin ik doe mijn vest maar in mijn jas omdat ze toch zeuren als je een vest aan hebt. Moet ze voor 2 jassen betalen. En als je naar de wc gaat moet je nog eens een euro betalen. De eigenaar of diegene die deze regels bepaalt heeft mag zich de ogen uit de kop schamen! En al die kosten ik zou het snappen als er een artiest was geweest maar dit… Dus als je een avondje uit wil. Zou ik geen Aspen valley aanraden maar zoek een ander leuk tentje op de oude markt!
Hele rare ervaring hier gehad. Een paar uur hier verbleven. Opeens werd ik vanaf de toiletten door een bewaker verzocht om mee te lopen naar buiten. Mocht ook niet meer naar binnen. Moest zonder toelichting buiten wachten. Toen ik vroeg om uitleg waarom ik niet naar binnen mocht, werd me verzocht buiten te wachten met de mededeling dat ik geen entree betaald zou hebben. Er is mij bij binnenkomst niet gevraagd om entree te betalen, anders zou ik zeker niet de beroerdste zijn om dit te doen. Je betaald er immers al genoeg, dus dat had er ook best bij gekund. Ik deelde mee dat mijn tas nog binnen lag en mijn jas opgehangen was bij de garderobe. Deze werden voor me opgehaald, en zonder pardon werd ik eruit gebonjourd. Toen ik aan de uitsmijter blanke, relatief lange man, baard, microfoon in oor vroeg of ik met hem of iemand hierover in gesprek kon komen, werd me op een ontzettend onaardige manier verzocht direct te vertrekken. Zelden zoiets meegemaakt. Wat een rare tent. Niet aan te raden.
De muziek is aardig, maar veel te vol altijd. Beveiliging gooit je eruit als je je jas niet ophangt. Vaak entree betalen wat vaak ook niet de moeite waard is.
Wat een ballentent! Van de week dachten ik en een vriend mooi een lekkere Weizen te drinken in de laatste straaltjes avondzon. Na het enige plekje op de hele Oude Markt gevonden te hebben waar nog wat vitamine D onze kant op kwam. Was dat met de weizen niet het geval! 1 blond meisje in dienst voor een heel terras. Haar leidinggevende was achter "aan het werk". Haar leek het verder ook niet te interesseren. Nadat hier wat van gezegd werd werd er beloofd ons helpen. Haast hadden ze echter nog steeds niet. En met een geforceerde lach werd onze weizen in de schaduw gebracht. De rest van de mensen op het terras waren ook nou niet bepaald het meest gezellige volk. Dat geeft wel aan wat voor volk hier komt. Na onze weizen, die overigens erg lekker was, op te hebben maar besloten onze avond ergens anders te vervolgen. Bij het afrekenen bleek ook nog dat ze €7,50- vragen voor een witbiertje, ik schrok me de pleuris! Onderstaande reactie kan ik me helemaal in vinden, ze doen maar wat daar!!!!
Word er uitgestuurd nadat een vent me op de mond slaat....nog nooit zo hard benadeeld gevoeld
wat een agresieve man ik werd er zonder respect uit gegooit omdat ik op kwam voor t goede.. bah walgelijkevent
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aspen Valley Enschede.

Enschede bars

openingstijden, locatie, vervoer. Oude Markt 18 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aspen Valley Enschede adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aspen Valley Enschede. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aspen Valley Enschede delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moeke Moeke 57 meter M.M.M! lekkerrr! de schnitzel is echt mega, saus is zalig en de levering helemaal gew...
Het Bolwerk Het Bolwerk 62 meter De fijnste huiskamer en bruin café in Enschede. Lekker bier, goede tosti, en interess...
't Gat in de Markt 't Gat in de Markt 116 meter Er wordt je gevraagd of je een biertje lust door een 'klant', achteraf een oplichting...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid