facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASN Van Der Linden

Info

Autoschade? Wij maken het!

Geschiedenis

ASN Autoschade Service van der Linden Veldhoven ziet er altijd verzorgd en goed georganiseerd uit. De werkplaats is ruim van opzet zodat er tegelijkertijd aan verschillende voertuigen gewerkt kan worden. De faciliteiten zijn professioneel en er wordt gewerkt met de beste expertise en materialen om de kwaliteit van de schadeherstel-werkzaamheden te garanderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze professionaliteit en de verregaande service tot de top in de Nederlandse schadeherstelmarkt behoren. ASN Autoschade Service van der Linden Veldhoven is een FOCWA eurogarant bedrijf en oa aangesloten bij stichting Schadegarant. ASN Autoschade Service van der Linden Veldhoven is NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd.



"Hebt u schade aan uw auto? Dan bent u bij ASN Autoschade op het juiste adres. Met meer dan 80 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt. ASN Autoschade staat voor kwalitatief hoogstaand schadeherstel en veilig herstel van uw autoschade. In sommige gevallen is haal- en brengservice of vervangend vervoer gratis voor u. Wij doen onder meer spotrepair, bumperherstel, herstellen parkeerdeuken en lakschade."
Adres: Kleine Dreef 61, 5504 LG Veldhoven
Telefoonnummer: (040) 253 41 70
Stad: Veldhoven
Route: Kleine Dreef 61
Postcode: 5504 LG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JTCustoms JTCustoms 2 km Motorombouw naar Subaru in uw volkswagen T1 of T2. Laswerk en andere voorkomende werk...
Recensies
Werken netjes en komen hun afspraken na. En zeer tevreden over het herstel
Half december langs gereden voor offerte schade achterbumper en een week later was het al gemaakt. Chapeau, goed en snel geholpen!
Netjes gerepareerd en snel klaar. Zeer tevreden.
Zeer tevreden auto was zonder problemen gemaakt
Toen ik via een andere garage werd doorverwezen naar ASN Autoschade in Veldhoven, werd ik meteen vriendelijk onthaald en geholpen. Een correcte offerte en timing volgde de dag zelf in mijn mailbox en enkele dagen later was de schade al hersteld. Top service, mét de glimlach!
Geweldig geholpen vriendelijk personeel mijn auto wordt zo snel mogelijk weer in orde gemaakt
Prima service en een lekkere bak koffie
Ondanks dat schade nooit leuk is, werd ik hier prettig en beleefd geholpen door Peter. Er werd direct een offerte opgesteld en bij herstel werd de bumper ook voor dit bedrag hersteld. Auto stond netjes gewassen klaar na de afgesproken twee dagen. Ik zou ASN aanbevelen.
Deze firma hanteert nog ouderwets goede klantenservice voor zowel onderhoud als schade reparaties , voor zowel moderne als klassieke auto's...een feestje om klant te zijn. Bedankt Peter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid