facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asia plaza

Asia plaza

Info

Asia Plaza | Live Cooking, Wok & Sushi

Geschiedenis

Welkom bij Asia Plaza in Wageningen!

De Chinese keuken behoort tot de fijnste keukens ter wereld.

Dit, samen met de Chinese traditie van gastvrijheid en eindeloos experimenteren, vormt de basis van onze menukaart waarin u gerechten zult vinden uit alle streken van China.

Bij ons in Wageningen kunt u in ons prachtige, grote en comfortabele restaurant eindeloos genieten van de vele smaken en variaties van de Chinese en Oosterse keuken.

Ons wokbuffet is uniek in Wageningen; hier kunt eindeloos zelf expirimenteren met vele gerechten en ingredienten die door onze vakkundige koks snel en met smaak worden bereid voor u.

Heeft u iets te vieren? Een studentenfeest, afstuderen of gewoon gezellig met een groep goed en gezellig uit eten? Dan is ons wokbuffet dé perfecte keuze!

Indien gewenst kunt u uw eigen besloten ruimte bij ons reserveren!

Variatie en gastvrijheid.

Wij bieden u de mogelijkheid om naast de bekende Chinese gerechten ook kennis te maken met de originele gerechten uit de verschillende regionale keuken van China en verwelkomen u graag als gast in een Oosterse, sfeervolle ambiance met alle hoogtepunten van de Oosterse gastronomie.

Onze koks hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van specialiteiten uit de volgende streken:

Noord-China - de Mandarijnse keuken
Oost-China - de NanJing keuken
Zuid-China - de Cantonese keuken
West-China - de SiChuan keuken

Daarnaast treft u ook gerechten aan uit de gevarieerde MongGu keuken en de befaamde Thaise keuken. 

Wij wensen u een bijzonder aangenaam en fijn verblijf toe in ons specialiteiten- en wokrestaurant en hopen u binnenkort graag te mogen begroeten.

Zàijiàn! (tot ziens)

Directie en medewerkers van Asia Plaza.



"Laat je verrassen door onze chefs en ontdek de heerlijke, veelzijdige smaken van Azië."
Adres: Hoevestein 217, 6708 AJ Wageningen
Telefoonnummer: 0317-450055
Stad: Wageningen
Route: Hoevestein 217
Postcode: 6708 AJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Wageningen campus, Chinees Wageningen bezorgen, King's Garden Wageningen, Asia Plaza Wageningen menukaart, Hoevestein 217 wageningen, King's Garden, Chinees Renkum, Menukaart Chinese Muur
Recensies
Wat een geweldig vriendelijke ontvangst van onze familie. Geweldig eten ook. Echt een aanrader, van binnen ook mooie sfeer. Wij hebben met mijn ouders en familie geweldige avond gehad, zeer bedankt. Vegetarische menuopties: Geen enkel probleem en heerlijke vegan opties.
Super lekker eten! Beter dan andere Aziatische restaurants. Wij hadden afhaalmaaltijden besteld, maar wil zeker een keer in het restaurant gaan eten. Het zag er binnen mooi en gezellig uit:Eten: 5/5
Bijna een uur wacht tijd . Kreeg kroepoek voor het wachten, moest er zelf om vragen. Andere kregen het mee voor het lange wachten. Mijn werd het niet gevraagd. De tjaptjoy bestond uit taugé 2 stukjes wortel en 1 bamboe scheut en kip. De babipag ging wel. De saus was minimalistisch. Jammer voor een uur wachten, geen aanbeveling. Hopelijk gaan ze zich verbeteren.
Het buffet is kleinschalig maar gaat, de bakplaat is een catastrofe dit duur te lang dat hij jou bord aan neem om op de bakplaat te doen terwijl er bijna niemand bij de bakplaat was en de bakplaat producten is smaakloos verder de bediening is vriendelijk niks mis mee en de sfeer is gezellig ..Eten: 2/5
Een echt ouderwets goed Chinees restaurant met een gezellige sfeer, goed eten en vriendelijk personeel. Wij halen hier regelmatig eten af. Prijzen prima en voldoende keus met o.a. combinatie gerechten. Parkeren: Volgens mij is er altijd ruimte om te parkeren.
Heerlijk gegeten met de familie. Beter dan andere Aziatische restaurants in de buurt.
Heel erg rustig restaurant met vriendelijke bediening en prima eten.
Prima en heerlijk gegeten bij Asia en gezellig gesprek met de eigenaresse over China etc
Heerlijk gegeten met de familie op 1e kerstdag. Buffet was uitgebreid en kwalitatief goed. Een fijne avond gehad ook mede dankzij het personeel!
Vroeg eten gehaald, dus niet druk. Eten was zoals gewoonlijk heel lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid