facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asia

Asia
Adres: Touwslagersbaan 28, 6602 AL Wijchen, Nederland
Telefoonnummer: 024 641 3470
Staat: Gelderland
District: Wijchen
Stad: Wijchen
Route: Touwslagersbaan
Huisnummer: 28
Postcode: 6602 AL


Openingstijden

maandag: 15:30–21:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 15:30–21:30
donderdag: 15:30–21:30
vrijdag: 15:30–21:30
zaterdag: 12:00–22:00
zondag: 12:00–22:00

Recensies
Een avond uit eten bij een Traditionele ChineesnWe hadden met een paar familieleden afgesproken gezellig uit te gaan eten. De keuze door een van ons, was Asia Chinees restaurant in Wijchen.nWat meteen opviel bij binnenkomst was dat het er uitzag als een echt Chinees restaurant van eind vorige eeuw. Heel traditioneel ingericht, spiegels, grote vazen en een heel groot aquarium, zag er, echt prachtig uit, maar wel gedateerd.nDan het eten, daar kwamen we ten slotte voor, we hadden geluk want de bediening kwam al vrij snel om bestelling op te nemen. Een stelletje dat langs ons zat hadden minder geluk, hebben zeker een half uur moeten wachten en toen ook weer zeker een half vuur op hun bestelling ! Bij ons ging het vrij snel, ondanks dat de zaak langzaam vol liep, met hele grote groepen. Dan onze bestelling, voor ons die gewoon chinees besteld hadden, zag het mooi uit, behoorlijke porties en smaak was ook goed, niet spectaculair, maar gewoon goed. Voor twee van ons was het beduidend slechter, ze hadden vegetarisch besteld, de groenten was veel te scherp en de portie was erg weinig. Zeker de helft van de andere bestelling, waar dan ook nog de groenten niet te eten was. Kortom over het geheel genomen, was het totaal geen succes. Dit en dan de rekening totaal was het volgens ons niet helemaal in overeenstemming. We vonden het tamelijk aan de prijs, gezien de kwaliteit, zeker het vegetarisch gedeelte.
Wij waren hier op onze terugreis vanuit Zwitserland naar Den Haag en zochten een Chinees. Gevonden dus, een echte aanrader, nette en authentieke uitstraling, snel geholpen ondanks de drukte en het eten was heerlijk 76 met Bami en 61 met nasi.
We hadden telefonisch een bestelling gedaan. Met 20 minuten ophalen, snelle service. Eenmaal thuis gekomen en verheugend op heerlijk chinees eten, kwam al gauw de teleurstelling; de tja sieuw was echt hard en droog, kwam er bijna niet doorheen, hetzelfde gold voor de ajam pangang. De loempia’s waren vettige meelballen. En het stoofvlees viel ook niet mals uit elkaar. Wat een teleurstelling..
Heerlijk gegeten lekkere gerechten tippan gerechten voldoende per persoon was top en de bediening was super
Wij zijn voor de 2e keer hier geweest en wederom goed gegeten, service gericht en erg vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid