facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ashram Sada Shiva Dham

Adres: Vrijenbergweg 60, 7371AB Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 (0) 55 5052871
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Vrijenbergweg 60
Postcode: 7371AB



op zoek naar gerelateerd: Ashram sada shiva dham geplande evenementen, Sekte Loenen, Wonen in een ashram, Haidakhan Babaji, Ashram Nederland, Vedische vuurceremonie
Recensies
Een geweldige spirituele plek, een Hindoe tempel. De rust straalt ervan af vanaf dat je de straat inrijdt. Midden in het bos vind je de tempel met de bijbehorende gebouwen. Hanuman Baba staat bij de ingang zijn bescherming te geven,.je voelt dat ook echt als je binnenkomt op het erf. Veel te vertellen, dit moet je ervaren!
Een fijne plek midden in de natuur waar je jezelf kan zijn en iedereen welkom is om.zijn hart te laven
Voor de stilte, rust en innerlijke vrede.. Schitterend gelegen Boeddhistisch Tempeltje, verscholen in de Veluwse bossen achter Beekbergen.
Relaxte sfeer mooi in natuur gelegen lekker eten. Puja vuur ceremonie altijd mooie ervaring.
Mooi mooi mooi wist niet dat we een tempel in de buurt hadden ik me vrouw en me dochter gingen lekker lopen en kwamen het perongeluk tegen wat prachtig zag er mooi uit alleen normaal mag je naar binnen maar niet tussen 13:00/16:00 daarna eventueel wel rustgevend mooi leuke ervaring !
Mooie plek . Gewoon toegankelijk hoe bijzonder
Rustige en fantastische omgeving. De moeite waard om een bezoekje te brengen.
Mooie spirituele plek.
Bijzondere plek voor personen die wat rust in hun leven willen
In een prachtige omgeving en lokatie tot rust komen, samen mantra's zingen, mediteren en bij het vuur zitten in een ongedwongen sfeer.Toplocatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid