facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASCO Zeeland oa. Kozijnen, Zonwering, Overkappingen

ASCO Zeeland oa. Kozijnen, Zonwering, Overkappingen

Info

In onze unieke showroom treft u echte innovaties van ASCO aan. U beleeft daar uw nieuwe ramen, deuren, dakkapel of zonwering zoals die er bij u thuis zullen uitzien!

Geschiedenis

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Voor uitgebreid persoonlijk advies op maat, vragen wij u vriendelijk, doch dringend om een afspraak te maken met een van onze adviseurs, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen om te luisteren naar uw wensen.In onze unieke showroom treft u echte innovaties van ASCO Zeeland aan. U beleeft daar uw nieuwe ramen, deuren, dakkapel, zonwering of overkapping zoals die er bij u thuis zullen uitzien!

Adres: Mortiereboulevard 40, 4336RA Middelburg
Telefoonnummer: 0118441944
Stad: Middelburg
Route: Mortiereboulevard 40
Postcode: 4336RA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonneschermen Zeeland, Gayko kozijnen Zeeland, Screens Zeeland, Kunststof voordeur Zeeland, Lamellen overkapping Zeeland, Rolluiken Zeeland, ALKU Middelburg, Dakkapel Middelburg
Recensies
Al diverse malen een beroep op ASCO gedaan voor kozijnen, zonnescherm, keraliet op achtergevel laten plaatsen, zonnescreens en rolluiken. Van offerte tot plaatsing alles helder en correct. Werkmannen werken netjes en beleefd. Prijs / kwaliteit is prima. Zeker een aanrader!
Geweldig lekker gegeten
Asco heeft bij ons verschillende klussen gedaan. Van kozijnen tot rolluiken. Wij zijn altijd heel goed geadviseerd en geholpen. De service is er erg goed en voor hun belangrijk. Vriendelijk en vakkundig personeel, kortom een echte aanrader!
Kundige mensen mooie adviezen... super geholpen ben er blij mee zijn
Top service en kwaliteit! Nu een jaar geleden alle kozijnen en ramen laten vervangen en rolluiken laten plaatsen. Goed geholpen er wordt meegedacht om wensen te realiseren en het plaatsen en afwerken gaat met professioneel personeel.
lekkere koffie
Ze lezen totaal niet hun mail kreeg een standaard antwoord kom even langs in de mail uitgelegd dat ik 12000 km verder weg woon nog steeds een zelfde antwoord
Niet heel fijn dat de website zegt dat jullie geopend zijn op Hemelvaartsdag en dat we voor een gesloten deur stonden. Hadden we wel totaal twee uur voor niks gereisd!
Nette behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid