facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor As-occasions.nl

As-occasions.nl

Info

In en verkoop van auto's vertrouwd en altijd dichtbij

Adres: Firmawei 16, 8501XL Joure
Telefoonnummer: 0653-174585
Stad: Joure
Route: Firmawei 16
Postcode: 8501XL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: AS Auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorecycling Joure Autorecycling Joure 138 meter Goede bereikbaarheid. 2 deuren opgehaald voor Peugeot partner. Snelle service en duid...
Autoservice de Jouwer Autoservice de Jouwer 138 meter Kwaliteit monteurs
Autocenter Veenstra Joure Autocenter Veenstra Joure 459 meter Auto netjes volgens afspraak geleverd. Keurig schoon, gepoetst en droog in de showroo...
Luxewagen Luxewagen 584 meter Persoonlijk al een aantal keer slechte ervaringen gehad bij verschillende autobedrijv...
Frieslandautovoordeel.nl Frieslandautovoordeel.nl 2 km Hier een auto gekocht, na de eerste week was de vering afgebroken. Ook zou de distrib...
Scania Joure Scania Joure 2 km Hartelijk welkom geheten, verse koffie schoon toilet ruime parkeergelegenheid en niet...
Recensies
We hebben ruim 3 uur gereden voor een Groene Opel Astra Station 2.0 Turbo, maar de reis was het dik waard, de verkoper zei van te voren "je komt echt niet voor niks" Bij aankomst bleek dat ook zo te zijn, niet een van te voren gestarte motor, maar gewoon koud. We mochten hem echt binnenste buiten keren, ermee rijden, dit hebben we ook gedaan, toen bleken er een paar puntjes te zijn, maar dit hebben we keurig opgelost door iets van de prijs te halen wat ik voorstelde We zullen zeker in de toekomst meer zaken kunnen doen! Ga zo door!!
Top service, auto vorige week gekocht en een week later was de waterpomp kapot. We hadden geen garantie erop maar de auto werd netjes opgehaald en naar de garage gebracht. Kosten waren voor hun. Goed afgehandeld en vriendelijke mensen.
In eerste instantie lijkt alles betrouwbaar. Vlot babbelende verkoper. De aan te kopen auto is natuurlijk goed. Er zit wel een plekje op, maar dat is logisch bij een auto van 10 jaar oud. Toch?Maar...hij is altijd zeer goed onderhouden !! Alleen verteld de verkoper er niet bij dat de APK al enige tijd is verlopen. Zuur is het wanneer je daar pas achterkomt wanneer je thuis de papierwinkel doorkijkt. Bij het APK keuringsstation wordt mij duidelijk waarom. De auto was al eens gekeurd en hier door een verrotte balk afgekeurd. Toen ik de verkoper er op wees dat de APK al enige tijd verlopen was, wist ie dit ECHT NIET. Na veel gedoe werd mij een bedrag beloofd voor herstel/APK. 'Stuur even je bankgegevens, dan maak ik het bedrag gelijk over' Ook nu werd dit vergeten ..... Pas toen ik hierover dagen later belde werd mij verteld dat deze opdracht bij de boekhouder lag...tuurlijk ! 5 minuten na dit telefoontje had ik het beloofde bedrag op mijn rekening staan. Mijn in te ruilen auto was eerst 1000 euro waard. Een dag ervoor had ik telefonisch al vermeld dat de tellerstand van mijn auto niet klopte. Nadat ik akkoord was gegaan met de aankoop en het overschrijven van mijn oude auto op naam van de garage zakte dit bedrag naar 500 euro. De auto was met de hogere originele tellerstand niet te verkopen. Ging gelijk door naar een handelaar voor 500 euro volgens de verkoper. Toen ik thuis hun website bezocht, zag ik mijn oude auto te koop staan. Voor € 1599,00 !!! Was ook een foutje volgens verkoper. Een collega had dit zonder zijn medeweten gedaan.... Kortom, Asocasion in Joure is geen bedrijf die ik aanbeveel. Wat ik van een garage verwacht is eerlijkheid, geen achteraf gedoe dingen en ergenis. Dit schijnt voor Asocasion best lastig te zijn. Zo jammer.... Vanochtend krijg ik onderstaande bedreiging van AS Occasions in Joure. Hallo. U heeft een recentie geplaatst. Wil u er ook even bij zetten dat u een terug gedraaide auto op hebt ingeruild en ook even u mail naar mij toe dat we hebben afgesproken dat u met 250 euro. Tegoed voor de apk accoord bent gegaan of u recentie verwijderen anders gaan we het anders regelen Mvg as Zo gaat AS Occasions uit Joure dus om met kritiek.... Dat de kilometers van mijn ingeruilde auto niet juist waren, had ik al voor de aankoop/ inruil vermeld. De € 250,00 die ik na veel gedoe en touwtrekkerij heb gekregen voor tegemoetkoming voor het nodige herstel voor APK lijkt mij niet meer dan normaal. Akkoord gaan met de € 250,00 ? Had ik een keus dan? De werkelijkheid herstelkosten waren € 300,00. De kosten voor APK € 55.00.
Kijk uit wat je hier koopt ! Mijn bus was binnen 5000 km total loss motor vastgelopen door oliepomp defect en ruitenwissers motor kapot . Check je toekomstige aankoop goed na bij dit bedrijf .
Top service! vriendelijke verkopers mijn 11de auto hier inmiddels gekocht en nooit problemen gehad! Als er iets was dan werd alles altijd super netjes opgelost.
Eerlijke handelaar die al vanaf zijn 18e bezig is, crisis overleeft Dat lukt alleen met eerlijk zaken doen. Eerlijke goede inruilprijs gekregen voor mijn Skoda Octavia scout en een schitterende als nieuw voelende Audi A6 Quattro allroad gekocht. Ik was wat sceptisch over de advertentie, de auto zou in top staat zijn, en tegen verwachting in, blijkt dit ook zo te zijn. Fijne vent om mee te praten, geen gladde praatjes, geen bandentrapper en vriendelijk personeel. Ga zo door, voor mij een dikke 5 sterren.
Een boot gekocht, we werden goed geholpen! Ontzettende lieve mensen met een goed hart! Bedankt voor alles en we gaan genieten van de boot!
Koop hier geen auto. Ik heb hier een tijd geleden een autotje gekocht. 1 dag later bleek dat de versnellingsbak kapot was. Het heeft mij 1.5 duizend euro gekost. Ik zeg wees verstandig en geef geen geld uit aan oplichters. Gr.
We hebben een auto bekeken en zijn aangesproken door de eigenaar, en goed geïnformeerd. Wij denken er over na. Wat de eigenaar of verkoper, geeft goed informatie en weet hoe de auto is. Geeft goed gevoel.
Een auto kopen ging op voorhand al niet goed. Een bus met kapotte distrubie, was na de tijd met vervangen distrubutie 3000 euro duurder. Zonder opgave van repartiedelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid