facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AryaSamaj

AryaSamaj

Info

Exposing the Arya Samaji's. Their interpertation of the Veda's are bogus! These people are like animals pretending to be humans. They say that they want one world family yet through their existence they show the oposite.

Adres:
Stad: Noord-Hofland


Recensies
- Een mooie, ruime en prettige Mandir - Feestelijke en goed georganiseerde opening - Goed gelegen in Den Haag - Naast de Arta Samaj Mandir is de Gurudwara - Op de eerste verdieping is een zaal en de tweede verdieping is de Arya Samaj Mandir - Positieve sfeer
Heel mooie tempel van binnen en buiten.
Prachtige Mandhir, houdt netjes aan de maatregel. De ruimte waar de Havan gehouden wordt mag de vloerverwarming óók aan want leek méér of de Havan buiten plaats vond! Best triest als je continue krampen kreeg en last van de beide voetzolen!!!
Er is veel meer mogelijk zoals dagbesteding voor oudere jongeren,maar ze benutten de mogelijkheden niet,jammer!ook familiereünie is er mogelijk!de ruimte leent zich voor veel meer mogelijkheden!
Mooie tempel en wat een fijne pandit priester, vertaalt alles in het Nederlands en legt alles goed uit. Onder de indruk.
Ruim en licht. Vredig en energiek, prachtige bruiloft meegemaakt
Leuke tempel. Maar weinig parkeer mogelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid