facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arum uitvaartzorg

Arum uitvaartzorg

Info

Arum Uitvaartzorg helpt, ondersteunt en begeleidt u zorgvuldig op een rustige, persoonlijke en stijlvolle manier om afscheid te nemen van uw dierbare.



"Arum Uitvaartzorg van Nico Soek helpt, ondersteunt en begeleidt u zorgvuldig. Zo kunt u rustig en op een persoonlijke, stijlvolle manier afscheid nemen van uw dierbare. Wij hechten waarde aan deze kenmerken. Wij willen oprecht en met gevoel aandacht geven aan de nabestaanden en de laatste wil van de overledene respecteren.Binnen Arum Uitvaartzorg proberen wij op de meest waardige en respectvolle manier het onvermijdelijke afscheid te organiseren. Met aandacht voor alle persoonlijke wensen. Want niet één afscheid is hetzelfde. Arum stelt alles in het werk om tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen.Nico Soek is eigenaar geweest van Soek & Zn. Uitvaartverzorging en is geen onderdeel van Monuta Soek."
Adres: Eikenlaan 25, 2351NT Leiderdorp
Telefoonnummer: 0715720076
Stad: Leiderdorp
Route: Eikenlaan 25
Postcode: 2351NT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yarden & de Vries Uitvaartzorg Leiden e.o. Yarden & de Vries Uitvaartzorg Leiden e.o. 2 km Welkom bij Yarden & de Vries, dé Yarden franchise organisatie in de regio Leiden en o...
Recensies
Zeer fijn en zorgzaam begeleid door Mariette Soek!! Bij de crematie van mijn vader. Voelde gewoon goed en niks was teveel gevraagd! In alles een goed gevoel over hoe zij het voor ons heeft geregeld!!! Ze luistert naar je wensen, en zorgt ervoor.
Nico en Mariette hebben mijn schoonvader keurig naar zijn laatste rustplaats gebracht. Goed geregeld en duidelijke uitleg. Bedankt!
Ik werk mijn hele leven al op begraafplaatsen en ik ken Nico Soek al zo 35 jaar dus toen mijn schoonmoeder plotseling overleed wist ik gelijk wie ik moest bellen. Bij Nico krijg je een perfecte begrafenis of crematie en toen mijn vader overleed heb ik Nico weer gebeld bij hem krijg je het gevoel van kijk daar loopt een echte uitvaart leider die onwijs betrokken is bij de familie hij komt niet zakelijk over hij kijk naar de wensen van de familie. En tussen de bedroevenissen door wordt er ook nog gelachen. Arum uitvaart verzorging is er voor u.
Nico en Mariette hebben de uitvaart verzorgd van allebei mijn ouders. Vanaf het eerst telefoontje hadden we een heel warm gevoel over het regelen van de uitvaart.De dag zelf was tot op de puntjes aan toe geregeld.Ze hebben ons na de uitvaart met veel zaken geholpen. Ze zijn heel bekwaam met het wel en wee voor, tijdens en na de uitvaart. Zeer professioneel en een hele goede uitvaart verzorgd Nogmaals bedankt voor de goede lieve zorg
Twee keer hebben wij een uitvaart door Arum laten verzorgen. Wat een geweldige mensen. Nico en Mariette hebben ons in deze moeilijke tijd echt overal mee geholpen. Alles werd op een respectvolle, liefdevolle en betrokken manier gedaan. Alles kon, ze waren altijd bereikbaar en heel erg professioneel, alles tot in de puntjes geregeld. Ook de tijd na de uitvaart staan ze nog voor je klaar.
Nico en Mariette hebben op een uiterst respectvolle en empatische wijze de dagen rondom de uitvaart van mijn lief, verzorgd. Terugkijkend waren het dagen waarop zij er voor ons waren, alle geregel uit handen namen, met suggesties kwamen en ons het gevoel gaven er alleen voor ons te zijn. Het is gewoon een plezierig en sympathiek duo. Rien Lunshof.
Binnen anderhalf jaar twee keer te maken gehad met Nico en Mariëtte. De eerste keer met mijn zus, de tweede keer met mijn lief. Nico en Mariette zijn bij beiden zeer betrokken geweest. Het gebruik van de familiekamer is zeer waardevol geweest voor mij. Als je een specifieke wens had de herman brood auto word dat ook geregeld. Nico en Mariette bedankt voor de fijne, persoonlijke begeleiding naar een prachtige uitvaart toe.
Margrit Ottenhof 17:18 13 minuten geleden aan info De begeleiding van Nico en Mariëtte voor de uitvaart van mijn vader hebben wij als heel persoonlijk ervaren. Juist die momentjes tussendoor, even een vraag en hup antwoord. De boel op een rijtje houden in de hectiek tijdens die dagen dat alles geregeld moet worden. Het tot in de puntjes verzorgde draaiboek tijdens de uitvaartdienst, oog voor detail voor de muziek, de foto's, noem het op en er is aan gedacht. En niet te vergeten de nazorg, nog even bellen of alles naar wens was en of het goed gaat. Zij onderscheiden zich in persoonlijkheid en punctualiteit.
Wij kijken met een bijzonder goed gevoel terug op de verzorging van de uitvaart van onze dierbare. De betrokkenheid en professionele begeleiding van Nico in de gehele periode heeft ons geholpen en gesterkt. Begeleiding door Arum Uitvaartzorg bevelen we van harte aan.
Tot twee keer toe heeft Nico de uitvaarten van famillieleden verzorgd, ik kan niet anders zeggen dat het een begripvolle, hulpzame man is die alles tot in de puntjes verzorgt. op de dag van de begrafenis zelf hoef je nergens anders aan te denken dan aan je verdriet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid