facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artihove

Artihove

Info

Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken. Voor iedere gelegenheid en emotie vindt u een passend geschenk of object bij ons, vervaardigd in verschillende materialen.

Geschiedenis

Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken. Omdat deze worden ontworpen vanuit een emotie of een gedachte zijn de geschenken van Artihove extra persoonlijk en verrassend.

Naast ons schitterende standaard assortiment bieden wij ook de mogelijkheid een geschenk op maat te laten ontwerpen door één van onze gerenommeerde kunstenaars.

Artihove is internationaal actief en heeft vestigingen in Duitsland, Belgie en New York. Onze thuismarkt is Nederland, waar wij met veel inzet onze klanten, zowel particulier als zakelijk, meer dan tevreden proberen te stellen.

In onze webshop zijn meer dan 400 kunstobjecten en geschenken te bestellen en te betalen. Via deze webshop willen we vooral de particulieren aanspreken. We zijn daarom continue bezig om het gebruiks- en bestelgemak, alsmede de beleving op onze website te vergroten.

Neem een kijkje en laat u verrassen!

Producten

Van relatiegeschenken tot premiums, van gelegenheidsgeschenken tot kunst in opdracht

Adres: Hoeksekade 162 , Bergschenhoek 2661 JL, NL
Telefoonnummer: 010 529 6060
ln.evohitra@selas
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 162
Postcode: 2661 JL


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: 12:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: artihove brons, artihove restaurant, artihove openingstijden, artihove art bekers, artihove geschenken, artihove beeldjes, artihove tuinbeelden, artihove geluk
Recensies
Beeldentuin buiten, galerie binnen, erg leuk om eens rond te kijken. Voor eigen collectie of relatiegeschenken.
Bed is schoon alles ook mee gezegd geen privacy mensen lopen gewoon rond hier golf baan vrij zicht op terras en hot tube is andere beleving als op de foto en vooruitzicht aansteker leeg gelukkig was tuin man aanwezig deed erg zijn best om alles te verzorgen droog hout aan geleverd en aansteker.
Prachtige collectie kunst
Geweldige mooie galerie om te bezoeken en aankopen te doen voor een speciale gelegenheid.
Mooie expositie. Vriendelijke ontvangst. Leuk om zomaar te kijken of iets leuks te kopen als je van kunst houdt
Wat een mooie beelden zijn hier te zien in de galerie en in de beeldentuin. Een oase van rust, mooie doorkijkjes aan het water, vermengt met elegante bronzen beelden. Echt de moeite waard om te komen bekijken.
Online bestelling gedaan. Klantenservice telefonisch staat voor je klaar om mee te denken en verzoekjes tot personalisatie in te willigen waardoor het hele proces van bestellen tot ontvangen prettig zaken doen is. Pakket is bijzonder goed en netjes verpakt. Beeldje voldoet aan de beschrijving. Ook voor de kleinere buidel hebben ze leuke geschenken. Top tevreden, tot een volgende keer.
Prachtig park met o.a. mooie bronze beelden ,zeker de moeite waard om eens te bezoeken !!
Ik ben niet van de kunst, alleen naast wat grotere unieke objecten heeft Artihove een flink aantal kleine betaalbare! objecten. Echt super leuke, creatieve beeldjes wat een zeer uniek kado kan zijn. Zowel privé, alleen zag ook wel wat beeldjes met goede betekenis voor werknemers heb dit ook meteen naar mijn werkgever gestuurd als idee, zie foto voor voorbeeld. In ieder geval even de moeite waard om te kijken.
Als je iets zoekt om een ander te geven met een boodschap, dan vind je dat vast en zeker hier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid