facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artihove

Artihove

Info

Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken. Voor iedere gelegenheid en emotie vindt u een passend geschenk of object bij ons, vervaardigd in verschillende materialen.

Geschiedenis

Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken. Omdat deze worden ontworpen vanuit een emotie of een gedachte zijn de geschenken van Artihove extra persoonlijk en verrassend.

Naast ons schitterende standaard assortiment bieden wij ook de mogelijkheid een geschenk op maat te laten ontwerpen door één van onze gerenommeerde kunstenaars.

Artihove is internationaal actief en heeft vestigingen in Duitsland, Belgie en New York. Onze thuismarkt is Nederland, waar wij met veel inzet onze klanten, zowel particulier als zakelijk, meer dan tevreden proberen te stellen.

In onze webshop zijn meer dan 400 kunstobjecten en geschenken te bestellen en te betalen. Via deze webshop willen we vooral de particulieren aanspreken. We zijn daarom continue bezig om het gebruiks- en bestelgemak, alsmede de beleving op onze website te vergroten.

Neem een kijkje en laat u verrassen!

Adres: Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010 529 6060
Stad: Bergschenhoek
Route: Hoeksekade 162
Postcode: 2661 JL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beeldentuin Bergschenhoek, Artihove brons, Artihove glas, Artihove Dank, Artihove Sieraden, Artihove together, Artihove daar zit muziek in, Artihove take care
Recensies
Ik ben niet van de kunst, alleen naast wat grotere unieke objecten heeft Artihove een flink aantal kleine betaalbare! objecten. Echt super leuke, creatieve beeldjes wat een zeer uniek kado kan zijn. Zowel privé, alleen zag ook wel wat beeldjes met goede betekenis voor werknemers heb dit ook meteen naar mijn werkgever gestuurd als idee, zie foto voor voorbeeld. In ieder geval even de moeite waard om te kijken.
Artihove staat op een hele mooie plek met een mooie buitenlocatie waar veel erg mooie tuinbeelden staan. De showroom is een plek waar wij onze ogen hebben uitgekeken. Zoveel mooie beelden van groot tot klein en ook allerlei andere mooie kunst. Wij vonden het net een museum zo mooi en hebben ook een mooi beeldje gekocht. Fam. Bekelaar
Ik was aan de late kant met het bestellen van een kunstobject, toch besloten om op zaterdag 29 oktober 100 km te rijden om het object te kopen in de galerie. Absoluut geen spijt van, wat een mooie, rustgevende kunstgalerie. Als allereerst zijn we heel hartelijk ontvangen door de dame achter de balie. Fijne binnenkomer waardoor het bezoek al meteen aangenaam was. Ik had 2 kleine kinderen bij me, hierdoor is het soms een uitdaging om dit soort uitjes rustig uit te voeren. Er is een zeer groot assortiment aanwezig van betaalbare kunst. Ik kom hier zeker terug als ik opzoek ben naar een gift.
Ben erg blij met het prachtige beeld en weet zeker mijn zoon en schoondochter ook. Erg mooie omgeving met prachtige beelden in de tuin aldaar zeker de moeite waard om te kijken. Nu zag ik een kaart van de kunstenaresse bij het kunstwerk en heb haar gesproken bij binnenkomst. Ook heel leuk.
De mooiste beeldjes en op het eiland kom volledig tot rust
Een ontzettend leuke locatie en een groot assortiment kunst om uit te kiezen. Ook ontzettend aardig geholpen. Er werken leuke mensen
In mooie omgeving, een boerderij waar mooie beelden en beeldjes te zien zijn en gekocht kunnen worden. Beelden met een bekenis.
Voor een apart kado! Service uitstekend! Hondjes mogen ook mee naar binnen.
Hele mooie beeldentuin met mooie winkel , Voor een bijzonder en mooi cadeau of inspiratie is dit de plek !
Altijd een mooi kado of presentje beschikbaar voor iedere gelegenheid. En vriendelijke medewerkers, welke altijd mee willen denken en/of suggesties doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid