facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor artiestvooru.nl

artiestvooru.nl

Info

artiestvooru.nl

Geschiedenis

U vindt hier artiesten die live muziek verzorgen bij diner, receptie en feest.

Een heldere, overzichtelijke site, gerangschikt per provincie, met een uitgebreide zoekfunctie. U heeft keuze uit pianisten, troubadours, accordeonisten, harpisten, gitaristen, on-man bands, duo's, trio's en bands. Verder ook spectaculaire acts!

Uw contactpersoon Maybelline Broekhuijsen kan u desgewenst persoonlijk te woord staan en is zeer betrokken bij de invulling van uw keuze. Bij ziekte van de artiest kan vaak direct een andere oplossing gevonden worden.

Een vertrouwd gevoel!

Adres: Middelweg Oost 32, 3961 mg Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343 59 31 50
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Middelweg Oost 32
Postcode: 3961 mg



op zoek naar gerelateerd: Artiest voor u, Troubadour optreden, Low budget artiesten, Troubadour muzikant, 2-koppige band, De Vrolijke Troubadour, Tweemans band, Troubadour inhuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petra van Rijn schilderkunst Petra van Rijn schilderkunst 428 meter Ik verkoop handgemaakte kunstwerken, vervaardigd met diverse materialen.
HvW Event HvW Event 593 meter Kids attracties en evenementen .
Gitta Glaskunst Atelier Gitta Glaskunst Atelier 1 km Gitta Glaskunst Atelier Voor al uw Tiffany en Glas in Lood kunst. Gitta maakt voor u...
AthinA-Art AthinA-Art 1 km Welkom op de pagina AthinA-Art. Hier kun je onze werken bekijken. Enjoy :-)
Inge van Noortwijk Drawings Inge van Noortwijk Drawings 1 km Tekenen voor de wetenschap met de natuur als feit en de tekening als illustratie en b...
Outsider Art Galerie en Kunstuitleen 't Rondeel - Reinaerde Outsider Art Galerie en Kunstuitleen 't Rond... 1 km Reinaerde Atelier ’t Rondeel is te vinden in het centrum van Wijk bij Duurstede. Er i...
Dance Behind The Wall Dance Behind The Wall 1 km Dance Behind The Wall
Recensies
Dankzij de fijne en professionele samenwerking met Artiest voor u, mag ik veel mensen blij maken met leuke muziek op familiefeesten. Gezellig en vooral niet te hard, zodat iedereen gewoon met elkaar kan praten.
We hebben enorm genoten van de Dickens troubadour. Roeland voelt heel goed aan wat er nodig is en past zich makkelijk aan. Echt iemand die er voor de gasten is en zichzelf bescheiden opstelt.
Heel tevreden, snelle en goede service. Last minute kon onze geboekte artiest niet, werd meteen alternatief aangeboden, Top!!
Jean Claude Vieillard bewoog zich opvallend onopvallend tussen onze gasten tijdens ons tuinfeest met zijn accordeon en casquette. Zijn repertoire was precies wat wij hadden verwacht: la douce France, mooie instrumentale chansons van toen en nu. Une grande merci!
Floor was gekomen met 2 andere muzikanten bij mijn tuinfeest. Het was een groot succes! Wat kunnen zij prachtige muziek maken! De muzikale inbreng was een mooi kado voor mijn feest. Samen met vrienden en heerlijk eten is het een mooi moment om naar terug te kijken.
Geweldig leuke avond op de zeilklipper met 40 man waar Peter Faber een extra sfeer neerzette met zijn accordeon en stem. Het Nederlandse lied, de smartlappen en de zeemansliederen werden hard meegezongen en iedereen genoot enorm! Dank!
Echt super service! Ik zocht voor aanstaand zaterdag een vervanging i.v.m. een dubbele boeking en nog geen half uur later was het geregeld dankzij Maybelline! Dankjewel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid