facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artichoque

Artichoque

Info

Opnamestudio & Muziekproductie. Creativiteit & Muzikaliteit gecombineerd met high-end (analoge) gear. +300 producties in diverse stijlen als pop rock klassiek jazz brass etc.

Geschiedenis

Muziekproductie met een analoog hart midden in Brabant! Ruime ervaring in diverse stijlen van klassiek en jazz tot pop en rock. Naast opname & mix, produceer en arrangeer ik, doe ik coaching (oa bandcoaching) samen met partners en ben ik betrokken bij diverse talentontwikkelingstrajecten. Belangrijk vind ik om te investeren in jong/vers talent, hier investeer ik dan ook graag in. Wil je meer weten over de studio en de mogelijkheden? Stuur gerust een bericht/mail, of bel. Meer informatie staat op mijn website: www.artichoque.com (specs, gear, audio-voorbeelden).

Adres: Stationsstraat 8a, 5061HE Oisterwijk
Telefoonnummer: +31654316232
Stad: Oisterwijk
Route: Stationsstraat 8a
Postcode: 5061HE



op zoek naar gerelateerd: Studio opname kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
013BPM 013BPM 210 meter 013BPM is een DJ Studio gelegen in het centrum van Oisterwijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid