facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arte Groep

Arte Groep

Info

Gespecialiseerd in natuurstenen, composieten en glazen oppervlakken voor in Keukens, Sanitair en Projecten

Geschiedenis

Begonnen in december 1995 als Arte di Granito, speelde Arte in op de destijds sterk groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen. Door de verwerking van ook andere materialen, zoals composiet en glas is het bedrijf verder gegaan onder de naam Arte. Inmiddels zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar andere deelgebieden:
Arte in Keukens, Arte in Sanitair en Arte in Projecten.

In haar denken en handelen is Arte zich bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte beschikt over een eigen fabriek van 10.000m2 gevestigd in Helmond en telt 75 medewerkers. Arte is platinum partner van Cosentino, 's werelds grootste leverancier van Silestone. Tevens is Arte als eerste in de branche Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gecertificeerd (MVO Prestatieladder) en is door Atlant Partnership uitgeroepen tot de Meest Maatschappelijke Partner 2013. Meer informatie kunt u vinden op www.artegroep.nl of www.arteprojecten.nl.

Adres: Industrieterrein 9110 Maisdijk 4, 5704 RM Helmond
Telefoonnummer: 0492-580500
Stad: Helmond
Route: Industrieterrein 9110 Maisdijk 4
Postcode: 5704 RM



op zoek naar gerelateerd: Keukenblad leverancier, Werkbladenspecialist, Onderhoud keukenblad, Luxe aanrechtbladen, Belfast New Antiek, Black Indy Leather graniet, Arte onderhoudspakket, Arte Marconia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
We zijn heel blij met de goede service en ons nieuwe keukenblad van Arte. Wat is het mooi gedaan! Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en de installateur kwam met de suggestie om de naad te verplaatsen. Hierdoor loopt het blad veel mooier door. Wat zijn we blij! Niets dan lof voor Arte : Als we ooit een nieuwe keuken willen in een volgend huis, komt er zeker weer een blad in van Arte. Helemaal top!!
Arte heeft via een interieur bouwer bij ons het keramische werkblad geleverd en geplaatst. Bij de eerste levering hebben wij gezamenlijk een productie fout ontdekt. Welke zeer professioneel is verholpen! Tijdens de extrawerkzaamheden hebben zij bij elk bezoek alles netjes afgeplakt, schoon achter gelaten en duidelijk gecommuniceerd wat zij gingen doen. Ik wil hierbij specifiek ons contact persoon Harry Cornelissen bedanken, voor het prettige contact en het adequate handelen. Daarnaast heeft hij van architect schets tot snij plan uitstekend mee gedacht en geholpen om te komen tot het beste eind resultaat. Wij zijn super blij, Arte & Harry. Bedankt!
Zeer mooi blad geleverd. Heel het traject is voorspoedig verlopen. Ook de nazorg door Jean-Frank en zijn collega was erg netjes. Aanrader.
Leuke eerste kennismaking gehad naar aanleiding van een rondleiding. Eerste indruk; mensen die met veel passie goed zijn in hun vak...
Super fijn communicatief bedrijf!
Vertaald door Google De slechtste klantenservice/verkoopservice die ik ooit heb meegemaakt. Ik vroeg hen om een ​​offerte die letterlijk 6 maanden duurde, met excuus over excuus: ze konden de kleine lettertjes niet lezen in de pdf, de persoon die verantwoordelijk is voor mijn offerte is op vakantie, ze zijn het vergeten. Toen ik eindelijk een offerte kreeg voor keramiek, zelfs niet voor marmer, was de prijs belachelijk!! Als ik min sterren zou kunnen geven, zou ik dat doen. Origineel The worst customer / sales service I have ever experienced. Asked them for a quote which took literally 6 months with excuse over excuse: they couldn’t read small print PDF, the person in charge of my quote is on vacation, they forgot about it. When I finally did get a quote for ceramic, not even marble the price was ridiculous!! If I could give minus stars I would.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid