facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art vastgoedstyling

Art vastgoedstyling

Info

Ik help u om uw woning zo snel mogelijk en voor de hoogste prijs te verkopen. Een verkoopklaar huis is sneller verkocht.Verkoopstyling verdient zich terug!

Adres: Hoogtij 111, 2201WC Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0641376880
Stad: Noordwijk
Route: Hoogtij 111
Postcode: 2201WC


Recensies
De styling heeft er beslist aan bijgedragen dat het huis uit 1954 vlot en goed verkocht is. De frisse uitstraling in en om het huis maakte dat het huis optimaal gepresenteerd kon worden aan potentiële kopers. We zeiden zelf, “Dat je dít van het huis kunt maken. Bijzonder!”
Marieke is heel prettig om mee samen te werken. Professioneel, denkt goed mee en wijzigingen zijn geen probleem. Ze werkt met een groot assortiment en er zijn genoeg mogelijkheden. Fijn en betrouwbaar bedrijf dat een bijna onmogelijke opdracht, mogelijk heeft gemaakt.
Hele vriendelijke en professionele styling gedaan. Marieke heeft er mede voor gezorgt dat mijn huis er voor de fotos en bezichteging geurig uitzag. Dat heeft de verkoop zeker positief beïnvloed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid