facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art Object juwelier goudsmid

Art Object juwelier goudsmid

Info

Bij Juwelier & Goudsmid Art Object kunt u terecht voor de mooiste handgemaakte (trouw)ringen ,sieraden en reparatie voor ieders smaak en budget.

Geschiedenis

Art Object biedt U:

- Alle soorten stijlen trouwringen en sieraden
- Vakmanschap uit eigen atelier
- Juwelier met eigen atelier
- Levenslange garantie
- Jullie eigen ideeën realiseren
- Keuze uit 450 paar trouwringen
- Verschillende prijsklasses
- Gespecialiseerd in reparatie van verschillende soorten sieraden
- Collecties sieraden in goud en zilver met diamant en kleurstenen

Wij zijn een familiebedrijf met enorme ervaring en passie voor het maken van handgemaakte trouwringen. Art Object bestaat uit een atelier met showroom waardoor U altijd door vakbekwame goudsmeden geholpen wordt.Onze collecties worden gemaakt in verschillende stijlen en materialen; ook jullie ideeën kunnen natuurlijk gerealiseerd worden!

We maken trouwringen en sieraden voor ieders budget en geven levenslange garantie. Je zit bij de bron... daarom een super prijs-kwaliteit verhouding.
We maken trouwringen vanaf 900 euro per paar.

Wil je een indruk krijgen van Art Object en ben je nieuwsgierig geworden hoe alles precies in zijn werk gaat? Kom gezellig een keertje langs. Op zaterdag graag op afspraak. De andere dagen kun je zonder afspraak gewoon binnen lopen. De koffie en thee staat klaar!

En wil je een goudsmid of diamantzetter aan het werk zien? Kom dan langs op één van onze open dagen. Zie de agenda op deze website. Graag tot dan!



"Betoverd worden door een sieraad?Dat doen wij met alle liefde bij Art Object. Wij zijn een klein familiebedrijf waarbij de ervaring en passie voor het vak generatie op generatie is doorgegeven.In ons atelier met showroom word je met open armen ontvangen door onze ervaren goudsmeden die samen met jou op zoek gaan naar het sieraad van je dromen.We kijken of jouw stijl in één van onze collecties te vinden is óf realiseren jouw eigen ontwerp. Goud, zilver, kleurstenen, diamanten, hout, carbon óf oud goud, de mogelijkheden zijn oneindig!In ons atelier zit je dicht bij het vuur: waar jij je sieraad uitkiest, wordt het ook écht gemaakt.Nieuwsgierig geworden? We laten graag alles aan je zien! Dit kan maandag t/m vrijdag en zaterdag op"
Adres: Guido Gezellelaan 76, 4624 GN Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164256845
Stad: Bergen op Zoom
Route: Guido Gezellelaan 76
Postcode: 4624 GN


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Goudsmid trouwringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HippeZaken HippeZaken 2 km Groot assortiment mooie sieraden.
Herbers & Jenniskens Juweliers Herbers & Jenniskens Juweliers 2 km Bergen op Zoom Grote markt 5 0164-235514 [email protected] www.herbers-jennis...
Recensies
Hele fijne ervaring gehad met het uitkiezen van onze trouwringen. Zeer vriendelijke ontvangst. Er werd alle tijd genomen om de modellen voor trouwringen te bekijken en er werd goed meegedacht met onze wensen en mogelijkheden. Alles verliep zoals afgesproken en geoffreerd. Het resultaat is ook prachtig! Kortom top ervaring en dan ook nog de service om de trouwringen elk jaar langs te brengen voor onderhoud.
Geweldige jongens van Art-Object in Bergen op Zoom. Alles wat ze aanraken verandert letterlijk in GOUD!! Ze hebben voor mij hele mooie witgouden oorbellen met diamanten ontworpen, daarbij mijn collier zo gemaakt dat deze hier ook schitterend bijpast en daarnaast mijn trouwring heel erg mooi gerestyled met diamanten. Robert en collega's, GEWELDIG BEDANKT voor deze mooie sieraden. Ik wacht met spanning op mijn nieuwe armband in dezelfde stijl! Groetjes Jeannet Stoutjesdijk
Bij Art Object hebben mijn vrouw en ik onze trouwringen uitgezocht en laten maken. Tijdens ons eerste bezoek aan Art Object zijn we geholpen door Robert die uitgebreid de tijd heeft genomen om met ons tot het perfecte setje trouwringen te komen. Ongedwongen, geen blabla, eerlijk én gezellig! Wat ons betreft een absolute aanrader!
Een mooi "staaltje" werk! De kunstenaars van Art Object in Bergen op Zoom hebben een hele bijzondere armband gemaakt van witgoud met diamanten. Ze zijn heel klantvriendelijk en weten wensen om te zetten in een geweldig sierraad.
Heel erg blij met het gouden vlindertje dat ontworpen en gemaakt is door het team van Art Object in Bergen op Zoom Gemaakt uit oud goud van mijn man, moeder en mijzelf.... In het lijfje zit een beetje as van mijn ouders....de voelsprieten dragen 2 kleine diamantjes uit een van mijn oude ringen Het is een sierlijk vlindertje, zo anders dan alle andere herinnerings-sieraden. Ik ben er erg blij mee Bedankt voor jullie professionele, respectvolle en persoonlijke manier waarop jullie in samenwerking met mij, dit mooie sieraad hebben gemaakt Maryska Hellinga
Vandaag onze trouwringen opgehaald. Ze zijn echt super mooi! Helemaal naar onze smaak. Goede service en top kwaliteit. Ze hebben ons goed begeleid om de perfecte ring voor ons te ontwerpen. Echt een aanrader.
Na het overlijden van mij moeder ben ik met haar goud naar Art Object gegaan. Een super goede en vriendelijke uitleg gekregen over alle mogelijkheden door Jorg. Het team heeft een fantastisch mooie ring gemaakt waar ik ontzettend blij en trots mee ben. Wat een vakwerk geleverd!!! Dank je wel Art Object.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid