facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art in the Attic - Make Up Academy

Art in the Attic - Make Up Academy

Info

Make-up Academy Art in the Attic - Opleiding Make-up & Visagie - Professionele Make-up - Freelance Visagie - Apeldoorn

Geschiedenis

Art in the Attic | Make-up Academy

Cursus Visagie & Make-up PRO | Leer professioneel opmaken in 7 weken

De Cursus Visagie & Make-up PRO is een korte en betaalbare visagie & make-up cursus met les in kleine groepjes. In 1 of 2 maanden tijd leer je zowel make-up basistechnieken als gevorderde visagie technieken van een professionele make-up artist. Onze visagie cursus is laagdrempelig en gezellig.

Art in the Attic onderscheidt zich door een kleinschalige, persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. De cursus loopt 5x per jaar, op diverse dagen in de week en is geschikt voor zowel particulieren als professionals; het is voor iedereen die zich in het vak visagie wil verdiepen, of overweegt om als visagiste te gaan werken.
Kijk op: https://artintheattic.nl/cursus-visagie-make-up-pro/



"Art in the Attic Make Up AcademyBen jij geïnteresseerd in make up en visagie? Wil je een make up workshop volgen om jezelf beter te leren opmaken? Zoek je een visagiste, of wil je zelf make up artist MUA worden en zoek je daarvoor een geschikte visagie opleiding?Make Up Academy Art in the Attic is al sinds 2014 dé vertrouwde en gezellige aanbieder van visagie opleidingen, cursussen en make up workshops."
Adres: Marten Orgeslaan 21, 7339HT Ugchelen
Telefoonnummer: +31 (0)620611740
Stad: Ugchelen
Route: Marten Orgeslaan 21
Postcode: 7339HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Bij Michelle Pedicure Bij Michelle 497 meter Michelle heeft bij mij mijn ingegroeide teennagels behandeld, dat heeft ze erg vakkun...
Di Sensa Di Sensa 599 meter Hele mooie, nette en schone salon, Je word erg goed en vriendelijk geholpen! En de be...
Touwladder Touwladder 1 km Fijne school met lekker ouderwetse uitstraling. Jarenlang prima onderwijs aan alle dr...
Schoonheidssalon Skincare Apeldoorn Schoonheidssalon Skincare Apeldoorn 1 km Een fijne plek. De specialiste is erg hartelijk en vriendelijk. Ik had nog nooit eerd...
Recensies
Master allround make up artist gevolgd bij art in the attic…. Ik moest er bijna 2 uur voor rijden maar zeker de moeite waard.! Roos is echt een topper , ze leert je de kneepjes van het vak, legt alles duidelijk uit en corrigeert waar nodig.! Ook nog eens super gezellig dat maakt het alleen maar leuker om heen te gaan..!! Ik zou art in the Attic dan ook zeker aanraden!
Voor mijn verjaardag de workshop Make up voor de rijpere huid cadeau gekregen. Wat een feest om samen met Roos te make uppen! Veel tips en trucs gekregen die ik dagelijks kan gebruiken, geen commerciële praatjes er wordt je niks opgedrongen, alles heel relaxed! Echt een aanrader!! Roos, nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame workshop en je weet dat ik in januari zeker weer bij je terug kom voor de basis visagie cursus.
Wij hebben een avond make-up workshop gedaan. Wat was het leuk! Hoewel ik mijzelf dagelijks op maak heb ik zoveel goeie tips gehad van Roos. Wat een kennis heeft zij en daarnaast ook leuke humor. Dank je wel Roos voor de ontspannen en leerzame middag, we hebben genoten!
Art in the Attic is absoluut een TOP-keuze als je zoekt naar een goede, leuke, snelle en betaalbare visagie & make-up cursus, workshop of opleiding in Centraal- of Oost-Nederland!
Een fotoshoot bij Art in the Attic is gezellig, maar ook professioneel : Zeker een aanrader!
In een korte tijd zo veel geleerd dankzij Roos!
Gezellige en leerzame workshop gehad.
Fijne instructeur, geduldig en professioneel. Heel erg blij met het resultaat. Veel geleerd. prima basis om zelf mee verder te gaan. Make-up-voor mannen, lhbtqia+
Vertaald door Google De beste plek om make-up te leren en professioneel te zijn. Veel technieken om te leren en Roos begeleidt je helemaal. Bedankt Art in the Attic dat je me de kans hebt gegeven om mijn droom na te jagen. Meer succes! Origineel The best place to learn make up and be professional. A lot of techniques to learn and Roos guides you all the way. Thank you Art in the Attic for giving me a chance to chase my dream. More success!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid