facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art Hunters

Art Hunters

Info

Inkoop en verkoop van een exclusieve collectie bestaande uit o.a. schilderijen, meubels, beelden, antiek, design en tapijten uit de 18e, 19e en 20ste eeuw.

Geschiedenis

Art Hunters zijn in de wereld van kunst en antiek de nieuwe formatie die opereert vanuit regio Zuid-Limburg. Gevestigd in Heerlen voeren wij een collectie authentieke schilderijen, meubels, klokken, beelden, antiek, design en oosterse tapijten afkomstig uit de 18e, 19e en 20ste eeuw.

Onze passie voor objecten met een verhaal en verleden begon al vroeg in de jaren ’90. Gestart als een hobby, met een grote voorkeur voor de art deco stijl, is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een fulltime bezigheid. We houden ons voornamelijk beizg met het bezoek van markten, (online) veilingen en ons netwerk versterken door in Europa op zoek te gaan naar de beste antiquairs.

Naast het samenstellen, de inkoop en verkoop van een exclusieve en inspirerende collectie houden wij ons ook bezig met de taxatie en restauratie van antiek en design. U kunt bij ons ook terecht voor het opkopen van inboedel in combinatie met woningontruiming.

Adres: Kerkstraat 83-85, 6441BC Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Kerkstraat 83-85
Postcode: 6441BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brocanteric Brocanteric 2 km Brocante meubels en accessoires
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid