facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art-Huijs

Art-Huijs

Info

Workshops op do. en vr. en in overleg : 10.00 tot 16.00 uur. Nieuwe data staan regelmatig op facebook en op de nieuwsblog van de website www.art-huijs.nl en natuurlijk in overleg als je met een eigen groep komt.

Geschiedenis

Atelier ART- HUIJS is in september 2012 gestart met het geven van workshops sieraden van zilverklei, sieraden van polymeerklei en schilderen.

- Workshop zilverklei: In één dag of een dagdeel een sieraad van zilver maken.
- Zilverklei is zuiver zilver!


Het verschil met sterling zilver (925) is dat art clay silver puur is (999): van de 1000 delen zilver zijn er 999 ook echt zilver. Bij sterling zilver zijn er 925 delen zilver, hier zitten ook andere metalen in. Nadeel dat mensen allergisch kunnen zijn voor de andere metalen, bij art clay silver is de kans op een allergische reactie veel kleiner.

Workshop polymeerklei: mooie kralen maken in een dagdeel tot een mooi halssieraad.

Workshop combinatie polymeerklei en zilverklei: kralen van polymeerklei en een zilveren kraal maken één dag.

- Voor wie? Iedereen die het leuk lijkt, mannen/vrouwen. Leuk als teamuitje, vrijgezellenfeestje, vrienden-,vriendinnen- of zussendag.
- Een gezellig uitje met een blijvende herinnering: je zelfgemaakte zilveren sieraad.

- Workshop schilderen: In één dag een schilderij met acrylverf op linnen maken.
- Acrylverf of polymeerverf is een sneldrogende verf die bestaat uit een kleurend pigment met een bindmiddel van kunststof polymeerhars uit de acrylgroep. De korte drogingstijd maakt het mogelijk snel te werken en lagen over elkaar te zetten. Heel geschikt voor beginners en gevorderden en tevens voor een workshop.

- Voor wie? Iedereen die het leuk lijkt, mannen/vrouwen. Leuk als teamuitje, afdelingsuitje, familie-, vriendendag, vriendinnen- of zussendag, vrijgezellenfeestje, teambuilding, lowbudget kunst en/of werkplek verfraaiing.
- Een gezellig uitje met een blijvende herinnering: je zelfgemaakte schilderij.

- Bedrijfsuitje? Nu ook mogelijk om op twee avonden een zilveren hanger of schilderij maken.
- Vrijgezellenworkshop? Nu ook mogelijk op een avond of middag. We werken dan met 5 of 7 gram zilverklei. Dit gaat in overleg.

www.art-huijs.nl
[email protected]

Voor meer informatiie of workshop boeken: Dit kan via contact formulier op de website www.art-huijs.nl of telefonisch.


Adres: Schoolstraat 48a, 9581 GC Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Stad: Musselkanaal
Route: Schoolstraat 48a
Postcode: 9581 GC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid