facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ARS-Rosmalen

ARS-Rosmalen

Info

Airco - Ruiten - Specialist

Geschiedenis

ARS-Rosmalen staat voor Airco, Ruiten en Service en wordt geleidt door John Janssens.

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.00 uur en zaterdag op afspraak. Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar.

Sinds 1987 is John Janssens actief in de autoruiten. Als eerste vestiging van Autotaalglas in Nederland heeft hij zichzelf op de kaart gezet.
In 1999 onder de vlag van GlasGarage zijn weg voortgezet om uiteindelijk op 1 juli 2010 zelfstandig verder te gaan als ARS-Rosmalen.

Airco::
John is reeds 7 jaar gecertificeerd in het onderhoud en controle van aircosystemen van auto’s.

Ruiten:
Glas in alle vormen en maten, ook voor huis en boot.

Service is ons sterke punt voor alles wat we doen.
Onder service verstaan we ook uitgebreid onderhoud aan auto’s zoals APK en grote en kleine beurten aan uw auto.

Indien u een nieuwe airco-onderdeel nodig heeft voor uw autoairco is het noodzakelijk om goede onderdelen aan te schaffen die een lange tijd kunnen volhouden.
Goedkope onderdelen zijn niet altijd goed!
Daarom raden wij u aan om u door ons te laten adviseren over welke onderdelen kwalitatief goed zijn en een lange tijdje mee kunnen. Wij kopen airco-onderdelen tegen scherpe prijzen in en monteren dit in uw auto.

Rij gerust een keer bij ons binnen, een airco-check is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Ruim 28 jaar gespecialiseerd, u bent bij ons op een vertrouwd adres!



"Airco en Ruiten SpecialistSinds 1988 specialist in Autoruiten.Bent u WA* en voor ruitschade verzekerd, dan handelen wij alles af met uw verzekering.Sinds 2006 specialist in Auto AircoGeen airco is voor ons een raadsel, wij stellen snel een diagnose en overleggen met de klant wat nodig is.Voor totale onderhoud voor uw auto kunt u bij ons terecht, ook regelen wij uw APK"
Adres: Oude Baan 10, 5242HS Rosmalen
Telefoonnummer: 073 522 0460
Stad: Rosmalen
Route: Oude Baan 10
Postcode: 5242HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Dekkers Rosmalen Autobedrijf Dekkers Rosmalen 2 km Voor de tweede keer heeft Luc Dekkers voor mij een auto gezocht. Na mijn wensen kenba...
Autoservice van Zutphen Autoservice van Zutphen 3 km Super service, altijd vriendelijk en snelle reactie.
Recensies
Onze airco was kapot. Zeer goed en eerlijk geholpen door dit bedrijf. Raad het iedereen aan.
Geweldig bedrijf, vriendelijke eigenaar. Leenauto meegekregen. Probleem met airco prima en snel opgelost!
ASR heeft na 2 geplaatste ruiten door Carglass welke schandalig waren gemonteerd in opdracht van mijn verzekering het probleem opgelost. John heeft keurig werk afgeleverd en de juiste ruit gemonteerd zoals het hoort. Niets op asn te merken en doet wat hij belooft, en goede communicatie. Dikke pluim voor ASR!!Service: Autoruitreparatie
We hadden schade aan onze versnellingsbak, John heeft ons doorverwezen naar een gespecialiseerd bedrijf, waar de reparatie goed is uitgevoerd. Wij komen al jaren voor kleine en grote beurten, APK en kleine reparaties bij ARS. Wij vinden het een fijn bedrijf. Duidelijk, professioneel, vriendelijk en laagdrempelig.
Uitstekende garage. Mijn vrouw komt er graag, dat zegt genoeg. - Mijn auto's hier sinds 20156 in onderhoud. Altijd flexibel, snel in de communicatie, stipt, meedenkend. Leenauto's ter beschikking. - wordt nog daadwerkelijk gerepareerd, ipv blindelings nieuwe dure origienele onderdelen kopen en plaatsen en er achteraf achter komen dat dat niet het probleem was hallo Van Mossel!!. - John en zijn zoon Glenn zijn gewoon oprecht aardige mensen. 100% tevreden klant. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen. -
John is een alleskunner Geef hem de tijd en hij doet het goed verwacht niet dat hij het in een paar uurtjes doet meer klanten komen dagelijks in beeld het blijkt dat hij zijn aandacht verdeeld maar allom dus een beoordeling met superplusServices: Autoruitreparatie
Na een barst in de voorruit moest de ruit van de S-max vervangen worden. Van de verzekering mocht ik naar Carglass of ARS. Een kleine lokale onderneming spreekt me dan meer aan dan een groot bedrijf. De service was top. Kon snel terecht en zonder er naar te vragen kreeg ik kosteloos vervangend vervoer. De ruit zit er super netjes in, niet van nieuw te onderscheiden. Als bonus is ook nog mijn losse GPS module onder het dashboard weggewerkt. Vakwerk en top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid