facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arriva Nederland

Arriva Nederland

Info

We houden je hier op de hoogte van nieuws en acties van Arriva Nederland. Daarnaast zijn we iedere dag online om jouw vragen te beantwoorden!

Geschiedenis

Arriva verzorgt het trein- en busvervoer in Nederland in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland. Onze boodschap aan u: Goede reis!

Arriva is betrokken bij mens en maatschappij. We zijn voortdurend bezig ons te ontwikkelen, suggesties zijn dan ook van harte welkom.

Met plezier staan we in contact met jou als reiziger, maar we houden het graag leuk. Elkaar met respect behandelen en beledigende taal vermijden zijn dan ook de voorwaarden die we stellen aan het contact wat we met elkaar op Facebook hebben. Arriva Nederland behoudt zich het recht voor om berichten te negeren of te verwijderen. Kijk voor deze regels ook eens op www.facebook.com/legal/terms. Wij respecteren de privacy van onze medewerkers. Foto's en video's die zonder toestemming worden geplaatst, worden direct door ons verwijderd.

Adres: Trambaan 3, 8441 BH Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0900 2022022
Stad: Heerenveen
Route: Trambaan 3
Postcode: 8441 BH



op zoek naar gerelateerd: arriva contact, arriva twitter, vertrektijden arriva, arriva limburg, arriva klacht, arriva staking limburg, arriva staking, arriva reisplanner bus
Recensies
Je beld hun en ze zijn gesloten hoe wel er staat dat ze open zijn plus die hele bus bende kan de kleren krijgen
Goed en betrouwbaar reizen doe je met Arriva. Daarnaast is de klantenservice altijd top, hopelijk winnen jullie de concessie voor 2023 ook! Dat zou een goede zaak zijn voor de provincie!
Je kan beter gaan lopen dan met Arriva in zee. Oplichters.
Is 1 ster nog niet waard. Alle treinen overvol en daarvan ProRail de schuld geven. Er zouden niet genoeg treinstellen op de stations in Groningen en Leeuwarden passen. Vervolgens rijden ze in de spits met 1 treinstel, waar 2 mogelijk is. Alles om maar zo goedkoop mogelijk de harinkjes in de ton te vervoeren. Het ergste is dat ze vaak zelf aangeven met 2 treinstellen te rijden, regelrechte misleiding. Het wordt tijd dat de voorwaardelijke boetes van de provincies wordt omgezet in dikke, vette, permanente boetes.
Verschrikkelijk bedrijf, antwoorden op klachten krijg je veel te laat, er wordt onduidelijk gecommuniceerd en vooral de dienstverlening in Limburg is een ramp. Vaak aansluitingen die gemist worden, buschauffeurs die liever nog even een kopje koffie drinken en dan maar 5 minuten later vertrekken. Jammer. Tevens vaak onverklaarbaar hoge vertragingen zowel s'avonds als de treinen rustig zijn en overdag.
leuk zo'n busschauffeur die volgas over de drempels gaat waardoor je 3x uit je stoel vliegt.. #lijn21 feit is dat de vrouwlijke busschaufeurs beter kunnen rijden als de mannen!
Sinds arriva hier in Friesland rijd is het een drama er rijd geen bus meer op tijd je mist bijna altijd je overstap en het komt niet door het verkeer daar is niets aan veranderd ze vertrekken zelfs te laat bij het beginpunt als dit oever een week nog zo is dien ik een officiële klacht in en wil een taxi vergoeding als ik de overstap weer mis
Treinen komen telaat, bussen komen ook telaat of rijden simpelweg gewoon niet. En dan ook nog zo'n smerige glimlach als je instapt
Door een 315 die niet kwam opdagen ben ik te laat voor mijn volumekorting op Tuc koekjes bij de AH vismarkt, BEDANKT HÈ RUTTE!
Bus komt niet opdagen, ik heb ook nog konijnen thuis die gevoerd moeten worden, het is verdorie geen 1961 meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid