facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aroy-Dee Lelystad

Aroy-Dee Lelystad

Info

Take-away met authentiek Thais eten

Geschiedenis

Take-away met authentiek Thais eten in Lelystad

Adres: Koopmanstraat 2A, 8223 AG Lelystad
Telefoonnummer: 0320-249249
Stad: Lelystad
Route: Koopmanstraat 2A
Postcode: 8223 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thai Thai Catering Thai Thai Catering 2 km We hebben met onze familie een feestmenu en een vegetarisch menu en loempia's laten b...
Thais Eten Lelystad Thais Eten Lelystad 4 km Tijd super vriendelijk, vroeger de beste, helaas wordt de gerechten wel minder.. echt...
Thais Eten Thais Eten 4 km Tijd super vriendelijk, vroeger de beste, helaas wordt de gerechten wel minder.. echt...
Recensies
Ik geniet elke keer weer van de kookkunsten. Zeker de curries zijn lekker, wel even wennen dat het dunne saus is maar dat zal de thaise manier wel zijn. Ik ben een grote eter en er zijn weinig restaurants waarbij ik genoeg te eten krijg. Wat ook leuk is: is dat je in de keuken kijkt je ziet hoe het klaargemaakt word. Met de grote wokpannen op het vuur. Het meeste eten word thuisbezorgd, daarnaast word er nog veel opgehaald. En en enkele keer word er geserveerd. Hardstikke leuk als je met z`n 4 bent, en daar eet met een "Privè kok".
SUPER lekker eten, ik zou letterlijk bijna terug rijden om te vertellen hoe lekker ik het eten vond. Ik ben vanaf nu vaste klant. Nog nooit zulke lekkere curry gegeten. Ook alles wordt vers bereid. Ik kan moeilijk uitdrukken hoe goed het eten was, echt werkelijk geweldig. En ook grote porties.
Je hoeft je geen zorgen te maken of het wel genoeg is ; ontzettend fijn restaurant, we bestellen met regelmaat de heerlijkste gerechten! Groot aanbod aan gerichten waarbij je zelf kan variëren tussen het soort vlees of tofu. Het smaakt goed, het is vers bereid en het is altijd geweldig om haar daar bezig te zien als je je eten komt ophalen. Wij houden zelf erg van pittig maar je kunt ook aangeven of je het extra pittig wil of juist wat minder. Echt heerlijk!
Besteld om 8 uur pas bezorgd na het bellen om 10 uur. Bestelling niet compleet. Niet goed opgelost. Voor mij geen Aroy-Dee meer.
Slechte bezorging: 1,5 uur wachten en in e-mail staat binnen 40 minuten. Eten is prima! Planning echt slecht dus voor mij niet meer helaas
Waar moet ik beginnen? Een heerlijke ervaring! 1 communicatie. Via sms en telefoon op de hoogte gehouden worden van de bezorgtijden met een verklaring waarom het vijf minuten langer duurt. 2 het eten kwam binnen erg vers en heet en man man man wat lekker. Ondanks beter weten heb ik mijn gerecht helemaal opgegeten. 3 porties. Waren meer dan genoeg en zelfs de extra vis die ik besteld heb was groot, prima gegaard en erg smakelijk. 4 Pittigheid. Ik kan slecht tegen pittig eten en de keuze minder pittig was precies goed. 1 tip aan het restaurant. Als ik gebakken Bami en Nasi bestel die echt heel erg smakelijk waren krijg je toch de witte rijst erbij. Dat is echt teveel. Daar kunnen we nog wel een gerecht bij verzinnen dat wel. Al met al ons nieuwe favoriete restaurant gevonden.
We hebben ruim voor 5e besteld met bezorgen rond 17.20 ivm ernstig ziek persoon..helaas pas rond 18.30 komt het eten..jammer..MAAR!!! Het eten maakte veel goed! Super lekker gegeten! Erg goede Thai! Voor ons een nieuw adres erbij.
ik eet met grote regelmaat hier en kan niet anders zeggen dan dat het grote klasse is wat er geserveerd wordt. smaakvol en genoeg op je bord[soms teveel maar dat is persoonlijk natuurlijk] prijs/kwaliteit verhouding ook zeer goed de bediening is vriendelijk en zeer hulpvaardig aangezien de kok uit Thailand komt is dat ook grappig communiceren. kortom een fijne plek om te eten en om eten te halen/bestellen. ik ben vaker in Thailand en proef dat ze orgineel kookt. er wordt rekening gehouden met je smaak pupillen wat peper betreft maar indien gewenst maakt men het zo heet als je aankunt.
Leuk klein zaakje van een aardig vrouwtje waar je voor een leuk bedrag een lekker hapje kunt eten/halen. Alleen al om haar bestaansrecht veilig te stellen zou ik hier af en toe wat halen.
Een schat van een vrouw. Een piepklein zaakje, waar buiten COVID-19 om een tafeltje of vier tot zes zal staan. Ze hebben de spullen zolang keurig opgestapeld aan één kant. Bij binnenkomst ruik je het meteen, het heerlijke eten van deze Thaise kokkin. Haar man spreekt Nederlands en zij vloeiend Engels. Je hebt een stuk of tien basis menu's. Deze zijn allen óver lekker en mooi samengesteld. Na je bestelling ga je gewoon een winkel in of je wacht buiten onder het algehele grote afdak, over alle winkels bedoel ik op een verhoging. Na zo'n 25 à 30 minuutjes soms al veel eerder komt ze je roepen dat het klaar is. Heel persoonlijk allemaal. Eten met werkelijk liefde klaargemaakt. Met een grote wok of twee en al haar fijne ingrediënten, met of zonder pikante kruiden, met een drankje erbij als je wilt etc. Het is misschien nèt dat, wat langer wachten als je gewend bent voor afhaaleten, maar geloof mij, dat je na de eerste keer dit te hebben gegeten, je alleen maar vaker terug wilt komen. Trouwens, bij de grote gele letter boven de weg, kan het af en toe ook veelste lang duren. Dus als je die afweging wilt maken, zou ik zeggen: ga eens kijken bij Aroy-Dee. Thais eten is zó anders als Chinees, waar je overigens ook heerlijk kunt eten. Maar dit lekkere voedsel wil je beslist eens proeven, volgens mij. Tenminste, als je het mij vraagt! En €6,- voor een bakje met vers bereide ingrediënten, is dit bedrag echt wel waard en echt eigenlijk te weinig gevraagd. Je eet NU buiten de deur en daarvoor krijg je plastic bestek mee en je zoekt dan je favoriete plekje ergens en smakelijk maar! En toch alles is gezond! Binnen de kortste keren ben ik met mijn mannetje weer bij jullie, lieve schatten van Aroy-Dee! Chapeau voor je geweldige kunsten! Groet, Peet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid