facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arowaz Service

Arowaz Service

Info

Arowaz is uw specialist en partner op het gebied van verbouwingen, renovaties, beheer, onderhoud, installatie-, en warmtetechniek.

Geschiedenis

Bij Arowaz Service vindt u een totaalpartner voor installatietechniek en klus,- en aannemersopdrachten. Met oog voor detail en het belang van de klant voorop bieden wij een zeer breed scala aan diensten. U kunt bij ons terecht voor verbouwingen, renovaties, nieuwbouw, installatie-, warmte-, klimaat-, en CV-techniek.

Arowaz Service is aangesloten bij de VLOK en biedt garantie op al haar werkzaamheden. Meer informatie? Neemt u dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Adres: Faberstraat 12, 6951BJ Dieren
Telefoonnummer: +31313750910
Stad: Dieren
Route: Faberstraat 12
Postcode: 6951BJ


Recensies
Via een klussite bij ArowaZ terecht gekomen om een badkamer te verbouwen. Namelijk warm en koud waterleiding verleggen, nieuwe leidingen aanleggen en muur zodanig opleveren zodat deze betegeld kon worden. Na het bekijken van diverse reviews, besloten ArowaZ te klus te laten uitvoeren. Hoe deze zo bijzonder positief zijn, snap ik totaal niet. Dhr. Bevelander is langsgekomen om de werkzaamheden te inspecteren half oktober 2018 en begonnen in januari 2019. Het begon al niet goed, de werkzaamheden zouden in twee dagen gereed zijn en was de eerste dag ruimschoots te laat en vertrok vervolgens weer om 13.30u. De tweede dag liet hij weten dat hij klaar was en vertrok. Nadat ik de werkzaamheden had bekeken, kwam ik al gauw tot de conclusie dat het werk niet conform opdracht was uitgevoerd. Zo waren diverse tegels zwaar beschadigd, leidingen niet diep genoeg gelegd en veel te veel gips op de muren gesmeerd. Ondanks diverse verzoeken met foto's van de schade, wilde dhr. niet terug komen om de werkzaamheden te herstellen. Daardoor was ik genoodzaakt om een ander bedrijf in te schakelen om het geheel te herstellen. Vervolgens kreeg ik wel een factuur van ruim €700. Al met al zeer ontevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Doordat ik extra tegels heb moeten kopen en een ander bedrijf heb moeten inschakelen om de schade te herstellen ben ik ruim het dubbele kwijt geweest van de factuur. Afhandeling liet ook te wensen over, dhr. stelde zich absoluut niet flexibel op en vond het naar mijn idee allemaal wel prima zo. Ik moest de factuur maar betalen, anders kwamen er incasso kosten. Pas nadat ik aangaf de rechtsbijstand in te willen schakelen, ging dhr. overstag en hebben we kunnen middelen. Normaliter eindig ik graag positief, maar dat is in dit geval niet mogelijk. Hopelijk helpt deze review een toekomstige klant een juiste keuze te maken en helpt het bedrijf om zichzelf eens goed in de spiegel te kijken en aandacht te besteden aan kwaliteit van de werkzaamheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid