facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AromaDiffusing.nl

AromaDiffusing.nl

Info

Wij zijn dé specialist in Nederland als het gaat om Aroma Diffusers en Aroma. Hier ben je op de juiste plek om altijd weer de leukste designs Aroma Diffusers en lekkerste Aroma’s te bemachtigen!



"Webwinkel in professionele geurmachines en geuroliën. Grootste assortiment aan geuroliën in Nederland met 70+ geurkeuzes. Voor elke situatie een geschikte geuroplossing!"
Adres:
Stad: Roosendaal



op zoek naar gerelateerd: Aroma Diffusing, Geur apparaat, Geurmachine voor thuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EmiliosGadgets EmiliosGadgets 0 meter Vertaald door Google De maten komen niet overeen en de kwaliteit is slecht. Hoewel de...
Homeostasis Homeostasis 5 km Praktijk voor psychosomatische Kinesiologie en Aromatherapie
Recensies
De geurmachine die we op ons kantoor hebben geïnstalleerd is een geweldige toevoeging! Telkens wanneer er klanten langskomen, zetten we het apparaat aan en iedereen geniet van de heerlijke geur. Het zorgt voor een aangename sfeer en maakt de ervaring voor zowel ons als onze klanten extra speciaal. Een absolute aanrader!
Een betrouwbaar en prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ze zijn ook makkelijk bereikbaar via Whatsapp. We hebben als schoollocatie verschillende geurmachines en geuren afgenomen om net dat positieve verschil te maken. Het wordt erg gewaardeerd door de bezoekers leerlingen, collega’s, ouders van de school. Thomas Klein locatiedirecteur Mondial College
Ik was op zoek naar een aantal geuren, om te beginnen drie geuren aangeschaft, waarvan er één niet zo lekker was. Ook wilden wij een speciale geur voor in onze speelgoed winkel, geur opgestuurd als test geur naar Aroma. En binnen paar dagen reactie, en zelfs een testertje toegestuurd gekregen. Ook de niet aagnemae geur voor bij onze ouders in de zaak is goed gekomen. Top Service!
Geweldige service! We bestelden een testpakketje om een geur te kiezen en bestelden daarna onze geurmachien. Netjes ontvangen per post en hij staat hier nu heerlijk in onze woonkamer! Helemaal blij met onze aankoop!
We waren al een tijdje op zoek naar een oplossing om in ons reiskantoor een aangename geur aanwezig te hebben. We gebruiken nu al een paar weken het toestel. Het is makkelijk in te stellen. Het is een meerwaarde dat je met een timer kunt werken die zelfs via een app kan worden bijgeregeld. Ook de gekozen geurtjes bevallen ons super. Een aanrader! Groeten Kathy en Franco Inter-Sun Reizen Zulte België
Top product, en bedrijf wie klant echt als koning behandelt. Ook graag feedback heeft over product vraagt hier zelf na meerdere keren. Top
Mooi bedrijf, duidelijke website en bij vragen kun je via de WhatsApp meteen terecht. En nog belangrijker, je wordt direct te woord gestaan. Het apparaat kleinste in hun serie voldoet prima voor onze ruimte. Wel is het moeilijk, om een geschikte geur uit te zoeken in hun ruime assortiment, ondanks de proefmonsters.
Werkt als een tierelier. Superlekker luchtje flower boost die echt heerlijk ruikt de hele tijd. Ik raad deze diffuser echt aan.
Een super machine die helemaal naar je eigen wensen is in te stellen. De aftersales is echt in een word top. Na een week de vraag bevalt alles en zijn er nog vragen en werkt alles naar wens. Een bedrijf waar je met een gerust hart kan kopen.
Deze geurverspreider doet het prima. Veel variatie in aroma's, dus das naar eigen smaak te kiezen. Heel goede na-service en opvolging ook. Aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid