facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aro Fashion Gear

Aro Fashion Gear

Info

6.000 m2 is onze winkel. En ja, dat is groot, maar tegelijkertijd is 'gemoedelijkheid' onze kracht. Kom naar Oene en ervaar het zelf.

Geschiedenis

Over ARO Fashion Gear

Familiair, maar met ambitie
Het blijft verrassend: een modern pand, de nieuwste collecties en frisse ideeën. Daarnaast een familiaire sfeer, een warme ontvangst, persoonlijke benadering en mensen die niet naast hun schoenen lopen. Die sfeer blijft, dat kun je op je klompen aanvoelen!

300 merken
We hebben geteld: op dit moment voeren wij 300 merken. En dat worden er meer, wat betekent dat er wekelijks beurzen worden bezocht in binnen- en buitenland. Altijd op zoek naar unieke merken, soms zijn we zelfs trendsetter. Dit seizoen worden voor het eerst de merken Gerry Weber, Edition, Samoon, Taifun, Vanguard, Sandwich, DEPT, Review en Sevenoneseven verkocht.


Door verruimde openingstijden, alle gemakken onder één dak
Alle gemakken vindt u bij ons terug: een eigen identiteit, kopen wanneer je wilt, makkelijk kunnen passen en op tijden dat het jou uitkomt. De shop-in-shop, waar merken hun collectie in onze zaak presenteren, kinder-, dames- en herenkleding en een hele grote collectie schoenen en sneakers. Accessoires, nieuwe trends en klassiekers in het assortiment zorgen ervoor dat zowel gezinnen als vriendinnen hier komen. De openingstijden zijn verruimd: live shoppen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdags van 09.00 tot 17.00 uur. En dit alles onder het genot van een gratis kop koffie.



"Midden tussen de weilanden, gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zwolle vind je ons familiebedrijf: ARO. Ooit begonnen als een klompenmakerij. Uitgegroeid tot een van de grootste modewinkels van Nederland met maar liefst 450 merken.Een warm ontvangst en persoonlijke benadering, dat is wat wij belangrijk vinden. De winkel is iedere dag voorzien van de nieuwste mode én handig om te weten: er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er zijn ruime openingstijden. Ieder werkdag zijn wij geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.Dit alles onder het genot van het vertrouwde gratis kopje koffie en een lekker broodje in ons nieuwe restaurant.Kortom: modeplezier voor het hele gezin. Dat kun je op je klompen"
Adres: Ooster Oenerweg 30-32, 8167 PD Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578-641226
ln.raegnoihsaf-ora@ecivresnetnalk
Stad: Oene
Route: Ooster Oenerweg 30-32
Postcode: 8167 PD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: aro fashion gear openingstijden, aro oene werkkleding, aro fashion gear sale, collectie aro oene, aro oene verbouwen, aro oene uitverkoop 2017, aro oene stapelkorting 2018, aro oene merken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Oener Kijktuin De Oener Kijktuin 334 meter Kwamen hier bij toeval langs. Mooi aangelegd en inderdaad veel te bekijken.
De Rijwielhoek De Rijwielhoek 1 km Hier werd ik zo prettig geholpen ,omdat mijn e bike steeds in error ging ik kon mijn ...
Recensies
Enorm fijne winkel, groot met heel veel kleding voor het hele gezin. Niet goedkoop maar heb je ook iets prachtigs. Super personeel, allemaal even vriendelijk en weten ook waar ze het over hebben. Grote parkeerplaats, ook invaliden parkeerplaatsen genoeg. Ook de winkel goed begaanbaar voor rolstoel gebruikers. Aanrader.
Jammer nog steeds geen grote damesmaten. Weinig personeel die je kunnen helpen. Wat in elke kast van een heer op leeftijd moet hangen is een donkerblauwe pantalon van bv Meyer was niet bij jullie te koop jammer jammer
Een winkel met voor ieder wat wils. Jammer dat het grand café nog steeds niet bemand is. Misschien een idee... laat t een bestaande horecagelegenheid bemannen. Weet je meteen dat t goed zit qua personeel. Hoef je geen eigen personeel in te zetten
Mooie winkel, mooie kleding maar heel erg duur, dus niks gekocht. Ik had me verheugd op een broodje bij de koffie maar was gesloten voor lunch. Dan maar op de terugweg ergens anders.
Fijne winkel, fijn personeel en net dat beetje meer. Voor ieder wat te vinden, zoveel dat er altijd wat van je smaak bij hangt. Open van 9 tot 21 uur, zat van 9 tot 17.00 uur. En dan te bedenken dat ik er vroeger met mijn vader kwam als zijn klompen stuk waren en er nieuwe moesten komen. ARO Oene. En die lieve man van de ARO toen heeft me van A tot Z laten zien hoe die gemaakt en geschilderd werden. Die man zal er niet meer zijn, zijn liefde wel, ik ben er zeker van. Altijd als ik er ben gaat dat stukje met me mee.
Leuke plek om kleren te kopen. Als je wilt kan je zelfs nog even lekker iets warms drinken en een lekkere koek pakken. Aanrader dus!
Top winkel voor iedereen! We zochten naar werkkleding voor mannen en de dames gingen voor een rok of jurk. Meer dan genoeg keuze. Ik denk dat we er deze vakantie nog wel een keer komen.
Wat een mooie, grote winkel is dit. Ze verkopen mooie jassen, truien broeken en schoenen. Ik zelf heb een mooie jas gekocht.
ik kwam af op aanbiedingen en met mij nog 400 mensen. Het was erg druk, ik kom een andere keer kijken.
Fijne winkel om te shoppen. Voor de mannen lekkere sterke koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid