facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aro Fashion Gear

Aro Fashion Gear
Adres: Houtweg 47, 8167 PJ Oene, Nederland
Telefoonnummer: 0578 641 226
Staat: Gelderland
District: Epe
Stad: Oene
Route: Houtweg
Huisnummer: 47
Postcode: 8167 PJ


Openingstijden

maandag: 09:00–21:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aro Allgear B.V. Aro Allgear B.V. 144 meter
Recensies
Fijne grote zaak met enorm ruime keuze.nKlein minpunt is de doorstroom bij de kassa, wij waren aan het afrekenen en bleken genoeg punten te hebben om toch ook een tas mee te nemen die ik gezien had. Ik gaf aan deze snel te halen maar in plaats van deze gelijk af te rekenen ze was onze spullen nog aan het inpakken kon ik weer achteraan aansluiten, vond ik persoonlijk niet heel klantvriendelijk
Fijne grote en nette zaak. Vond het voor vrouwen tegenvallen maar dat is smaak, op de herenafdeling goed geslaagd. Heel fijn dat je gratis een kopje koffie/thee kan pakken tussen het shoppen door.
Prima bedrijf met veel keus van gerenomeerde merken, aan de prijs. maar je komt niet met lege handen thuis. Dus een hoge slagingskans voor kleding met een fijne pasvorm leuke elegante dessins en een lekker bakje koffie op de koop toe. Bovendien staat het personeel klaar om je van goede adviezen te voorzien. Wat mij betreft een aanrader!
Grote winkel met ontzettend veel keuze. Voor ieder wat wils qua merken. Van goedkoop tot duurdere.
Mooie grote winkel met prettig personeel. Vandaag werden we fantastisch geholpen door Serena, eerlijk advies en ook nog gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid