facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aro Anders Taxi Airport en Cruise Terimal Service

Info

Taxi At Your Service
24 x 7 Airport en Cruise Terminal Taxi Service
24 x 7 Gewone taxi of Straattaxi's Service
24 x 7 Evenenment Groepsvervoer Service

Adres: Kon. Wilhelminaweg, 3958 CK Amerongen
Telefoonnummer: 0031654976748
Stad: Amerongen
Route: Kon. Wilhelminaweg
Postcode: 3958 CK


Recensies
Super! Stipt om 09.00 uur opgehaald. Super gezellig, behulpzame taxichauffeur. Een fijne rit gehad van Barneveld naar Eindhoven airport voor 110 euro! Top!
Vrolijke en vriendelijke taxichauffeur, die al zijn zaken goed op orde heeft. Heel fijn maar bovenal vrolijk in de omgang, en weet zich sociaal precies aan te passen op een manier die elke passagier fijn vindt. Een uiterst open man, die ook nog eens vrij intelligent is! Ik raad Oliver beslist aan iedereen aan.
Taxi geboekt Amerongen-Haarlem zonder bericht bleek de taxi geannuleerd vanwege “geen capaciteit”, stond dus met 6 personen om 0130 zonder taxi. Echt bizar!
Slechtste bedrijf ooit behandelt je als een hond en misbruikt je als je voor hem werkt dus uitkijken Ras onwaardig jij bent mens onwaardig om iemand 2 maanden voor niks te laten rijden en dan puntje bij paaltje komt betaalt u ook nog eens niet dat is ras onwaardig
Wij hebben diverse keren gebruik gemaakt van Aro Taxi met Oliver, James als chauffeur. Op en top correct persoon die ALTIJD op tijd komt al is het om 4 am, en is uitermate vrolijk en vriendelijk. Kan Aro aan IEDEREEN aanbevelen. Groetjes, Betty & Rene den Braber
Super service, keurige prijs, altijd vriendelijke en gezellige taxirit. Keurig op tijd thuis en bevestiging via e-mail. Een aanrader. Rijd zelfs nog een extra blokje om zodat ik de laatste bladzijden van mijn boek kan lezen. Waw!
Gebruik deze taxi dienst al jaren en schat zo'n 25 x per jaar. Altijd netjes en nooit te beroerd om je koffers in de auto te doen. Als je wil krijg je zelfs wat drinken! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid