facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arntz Auto's

Arntz Auto's

Info

Arntz Auto's is al sinds 1995 actief op het gebied van in- en verkoop occasions. Aan ervaring ontbreekt het ons dus niet. Wij hebben een steeds wisselende voorraad, deze kunt u rustig bekijken in onze online showroom.

Geschiedenis

Arntz Auto's is al sinds 2008 actief op het gebied van in- en verkoop occasions. Aan ervaring ontbreekt het ons dus niet. Wij hebben een steeds wisselende voorraad, deze kunt u rustig bekijken in onze online showroom door te klikken op occasions

Arntz Auto's verzorgt ook onderhoudsbeurten, zoals de kleine of grote beurt. Daarnaast bent u aan het goede adres om uw auto professioneel te laten poetsen. Voor meer informatie daarover kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

Wij hebben een steeds wisselende voorraad, deze kunt u rustig bekijken in onze online showroom door te klikken op occasions. Wij zijn niet merkgericht, wij werken met alle merken!

Adres: De Hoge Brug 12a, 6581 AJ Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-55810661
Stad: Malden
Route: De Hoge Brug 12a
Postcode: 6581 AJ



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Malden, Auto import malden, Verkroost auto Malden review, Derks Malden, Verkroost Auto's, Autobedrijf Heumen, Van Zuijlen Auto's, Auto Swart
Recensies
In een zin,wij hebben een wrak van de weg gekocht .Koop hier nooit niets ,je wordt opgelicht waar je bij staat.
Overduidelijke gebreken worden niet vermeld in advertentietekst. In ons geval o.a. brandende airbaglampjes. Automatisch gegenereerde advertentie-opsomming van opties en accessoires wordt bewust niet gecontroleerd, want te veel werk. Ja zeg, vroeger moest je het allemaal zelf handmatig invullen, dat was pas veel werk. Dus enkele zaken toch niet aanwezig. Van binnen was de auto stoffig en zanderig en incl. plakkerige snoeppapiertjes her en der; niets aan gedaan. Een en ander duidelijk voor verbetering vatbaar dus. Auto na een half jaartje verder geen ernstige verborgen gebreken.
Suzuki Alto gekocht. Bleek later een kapotte cilinderkop in te zitten dus een dure reparatie. De eigenaar moet zoiets geweten hebben maar heeft dit niet verteld. Zou hier niet weer terugkomen en het zeker niet aanraden. Zoek even verder ook al is de auto hier goedkoop.
Hier een tweedehands auto gekocht. De auto bleek naderhand toch veel kapotte onderdelen te hebben terwijl de eigenaar bij verkoop en nadien beweerde dat er niets aan de hand was. Zeer vriendelijk zolang alles goed gaat.
U vind hier Auto's in de lagere segment klasse; Betrouwbare autootjes voor een redelijke prijs. Gekocht in 2011 een Daewoo Tacuma uit 2001 voor een redelijk bedrag en deze ruime gezinswagen loopt nog steeds als een zonnetje; natuurlijk wel onderhoud plegen. Met dank en Respect. Familie Martinus.
Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!! Auto weer als nieuw!!
Prima service en je krijgt je auto spik en span weer terug
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid