facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arno Van Kessel De Fietsspecialist

Arno Van Kessel De Fietsspecialist

Info

Voor al u fietsplezier
Dealer van Gazelle ,Ultimate , Trek , Giant Victoria en Cortina.
Bosch e-Bike expert.

Geschiedenis

Wij zijn de fietsspecialist van Waalwijk en omstreken . In 1998 zijn wij gestart met onze winkel. In onze showroom hebben wij een grote collectie topproducten, helaas is het niet mogelijk alles op onze website en Facebook pagina te vernoemen en te plaatsen.Daarom nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen bij ons in de winkel.



"Wij zijn een full service bedrijf gericht op verkoop en onderhoud van alle soorten fietsen.Elektrische fietsenSpeed pedelecs highspeedStadsfietsenToerfietsenHybride fietsenMountainbikes racefietsenDealer van Trek , Gazelle , Riese & Müller , Cortina , Kalkhoff en Specialized turboWij zijn tevens Bosch expert dealer.Laat u informeren onder het genot van een kopje koffie bij ons in de winkel.Team Arno van Kessel de Fietsspecialist."
Adres: Hertog Janstraat 1c, 5141 KJ Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-652819
Stad: Waalwijk
Route: Hertog Janstraat 1c
Postcode: 5141 KJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adriaan Pelders Tweewieler Service Adriaan Pelders Tweewieler Service 1 km Geweldige service. Accu gaf geen ondersteuning meer, even banden oppompen, sensor aan...
Jaroofietsen Jaroofietsen 2 km Vriendelijke en behulpzaam. Ook mogelijk nieuwe fiets te kopen. Service is prima.
Matrabike Matrabike 3 km www.matrabike.nl Op zoek naar een betaalbare fiets? 10.000 fietsen op voorraad én dir...
Recensies
Een nieuwe Riese & Müller aangeschaft! Goede uitleg gekregen en een hele fijne service! Nu lekker veel kilometers maken! Wil je een mooie en duurzame fiets aanschaffen, ga hier dan zeker eens langs!
De fiets die ik graag wou, was nergens in België te verkrijgen. Dan maar over de landgrenzen gekeken en bij Arno van Kessel gevonden. Ik heb gebeld met de vraag of het mogelijk was de fiets te 'reserveren' voor mij. De volgende dag zijn we naar Waalwijk gereden, toen we de winkel binnengingen stond de fiets al klaar, met een kaartje eraan : sorry deze fiets is verkocht. Het was wel degelijk de fiets voor mij. Ik vind het geweldig dat de fiets aan de kant werd gezet, tenslotte moest ik er helemaal vanuit België voor komen. Chantal had zelfs geen naam gevraagd. Ik heb de fiets nog een paar meter uitgetest en dan meegenomen. Top winkel, heel vriendelijk personeel, jammer dat de winkel niet korter bij is. Ik ga er zeker naar toe om te laten nakijken als ik er wat kilometers mee heb gereden. Ik neem er de afstand graag bij.
Gisteren onze nieuwe e-bikes op gehaald. Net als op de weg naar onze keuze, werden we nu begeleid naar veilige kilometers op de weg met onze kleine spruit. Bedankt!
Amazing store and excellent bicycle service . Vertaald door Google Geweldige winkel en uitstekende fietsservice.
Wij zijn enorm goed geholpen bij de aanschaf van onze fietsen! Géén lange wachttijd waar we voor vreesden, maar door Chantal en haar connecties door het hele land is het haar gelukt om de fietsen op zeer korte termijn te leveren. Bij aflevering van de fietsen werd ook ruimschoots de tijd genomen om ons wegwijs te maken. Chapeau Familie van Kessel!!
We zijn hier geweest voor een E-bike en zijn prima geholpen met het juiste advies. We zijn hier uiteindelijk ook geslaagd. Moeten helaas nog wel een aantal weken wachten op de levering maar dat valt al met al nog mee
Top! Een bedrijf waar je de deskundigheid, service en persoonlijke aandacht krijgt die je mag verwachten in een speciaalzaak. Hulde aan het Van Kessel team!
Laatst naar binnen gegaan met me fiets. Meneer vroeg me waar ik mijn fiets vandaan had en suggereerde of die niet gestolen was. Kwam vervolgens achter de balie en bekeek de fiets en zag me spatbord sticker en ging daaraan zitten.
Prima en deskundig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe e bikes door Arno en Chantal van Kessel.
Goed geholpen bij het maken van onze keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid