facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arnhems keramiek atelier

Info

Hoe leuk gebakken klei er uit kan zien!/How nice fired clay can be!

Geschiedenis

Werkplaats van keramiste/vormgever Esther van Groeningen.
Verkoop en productie van gebruiksvoorwerpen in porselein en aardewerk.
Daarnaast kun je er diverse workshops en cursussen volgen.
Van Delfts Blauw schilderen tot pottenbakken, mallen maken tot portret boetseren.
Altijd welkom voor een korte rondleiding.
Webshop open: http://www.arnhemskeramiekatelier.nl/webshop
Studio of Dutch ceramist and designer Esther van Groeningen, where consumer products in porcelain and earthenware are produced and sold. The shop/studio also offers various workshops and courses for you to attend.
You are welcome to take a small tour
Webshop open: http://www.arnhemskeramiekatelier.nl/webshop

Adres: Hommelstraat 57, 6828 AJ Arnhem
Telefoonnummer: 0618040884
Stad: Arnhem
Route: Hommelstraat 57
Postcode: 6828 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crystal Stars Crystal Stars 471 meter Hele leuke winkel en aardig personeel verstand van zaken en heerlijke verhalen.
Recensies
Wat een prachtige borden, bekers, kommen en kommetjes, vazen en lampen kun je hier kopen! Helemaal naar eigen smaak en kleur te glazuren. Een aanrader voor iedereen die iets unieks wil!
We hebben een hele gezellige en leerzame pottenbak workshop gehad waar we allemaal 2 potjes heb en mogen maken. Nu zijn we erg benieuwd naar het resultaat als ze zijn afgebakken!
Erg leuke Workshop. Het valt nog niet mee om op de draaischijf iets evenwichtige te maken; 'alle begin is moeilijk' zullen we maar zeggen. Toch twee leuke kommetjes gemaakt die ik binnenkort gebakken en geglazuurd kan ophalen. Ben benieuwd naar het resultaat!
Cursussen en workshops voor alle niveaus. Een fijne plek met kundige begeleiding. Lessen worden met veel enthousiasme gegeven en het was erg gezellig. Ik kom zeker weer eens terug.
Hier zijn ze altijd meedenkend en behulpzaam, ook zit je niet meer op cursus of werkt er in het atelier. Onlangs nog een recept voor mallenzeep mogen ophalen
Veel geleerd over werken met klei. Verschillende toepassingen zoals draaien, klei en porselein gieten, mallen maken en het glazuren van de gemaakte producten. Daarnaast veel ruimte om vanuit je eigen interesse te werken. Kundige begeleiding en uitleg maar vooral ook veel ruimte voor je eigen creativiteit! Ondertussen verslaafd geraakt aan werken met keramiek
Zo veel geleerd bij de cursus servies maken door Esther in het Arnhems Keramiek Atelier. Zonder enige ervaring begonnen en de cursus afgesloten met zo veel meer kennis. Fijne mensen en je wordt heel goed geholpen : Dikke aanrader dus!
Leuke en leerzame cursus. Guzi is super enthousiast, heeft veel kennis en kan alles goed uitleggen/voordoen. Het voordeel is dat de cursus in één weekend gegeven wordt, een aanrader!
Hele leuke workshop gegad. Met 7 personen 2 werkjes kunnen maken onder goede begeleiding en met heel veel plezier.
Hele leuke workshop keramiek gedaan. Toch lastiger dan verwacht, maar dankzij de professionele begeleiding toch twee kunstwerken gemaakt. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid