facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arnhem Centraal

Arnhem Centraal

Info

Arnhem Centraal zit al vanaf 1998 in de Gemeenteraad als dé lokale partij van Arnhem. Maximale invloed voor de Arnhemmer!

Adres:
Telefoonnummer: 0630674879
Stad: Arnhem



op zoek naar gerelateerd: Station Arnhem plattegrond, Station Arnhem Zuid, Arnhem Centraal partij, Arnhem Centraal kandidatenlijst, Arnhem Centraal adresse, Arnhem Centraal gemeenteraad, Arnhem Centraal bellen, Verkiezingsprogramma Arnhem Centraal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PVV Gelderland PVV Gelderland 4 km Officieel facebook account van de Partij voor de Vrijheid (PVV) afd. Gelderland.
ChristenUnie Gelderland ChristenUnie Gelderland 4 km Op de pagina kun je alle nieuwtjes over de Gelderse ChristenUnie fractie lezen
SP Arnhem SP Arnhem 7 km Tsja....tis Limburg....neef I say more???
Recensies
Mooi groot nieuw stadion. En heerlijke stad waar je goed kunt winkelen
Een geweldig staaltje architectuur. Gebogen lijnen, vrijdragende constructies en smaakvol afgewerkt. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je van mooi lichtspel houdt en moderne gebouwen.
Prima station, overzichtelijk, redelijk compact, wel koud in de winter. Dit station gaat overigens wel dicht na de laatste trein, dus als je met een laatste trein aankomt en met een eerste trein verder wil kan dat problematisch zijn, er zijn echter voldoende betaalbare hotels rond het station die per dagdeel te boeken zijn.
Overzichtelijk, de treinen vertrekken van een vast perron. In de tunnel en hal zijn leuke eetgelegenheden en winkeltjes. Het station opzich is een mooi architectonisch gebouw waarin ook het busstation in is verwerkt. Een mooi geheel.
Een groot station. Ik vind 't foeilelijk en het ziet er nu al slecht uit: veel plekken roesten nu al, het tocht er onaangenaam, en tijdens regen gutst het water uit de perron-overkappingen.
Dit is een van mijn favoriete stations, puur omdat het een ontzettend mooi gebouw is en het 's avonds een gezellig ogende plek is vooral als er iemand op de stationspiano speelt. Verder zijn er veel treindiensten die hier stoppen, van sprinters tot ICE's, dus het is een mooi en gevarieerd station :
Eindelijk is dit Station af. Wel een verbetering met het oude station maar zie toch niet de vele miljoenen die het heeft gekost er aan af. Futuristisch oké maar ben benieuwd wanneer de gebreken de kop op gaan steken en het helemaal weggegooid geld blijkt te zijn.
Mooi en open gebouw , met lichtstraten aan de perrons.
Te weinig winkels en te veel fout volk
Modern maar saai station. Netjes is het er gelukkig wel en er is redelijk wat spoorwegpolitie aanwezig. Er komen veel aparte treinen langs. Er zijn veel winkeltjes waar je iets te eten kan halen. Arnhem Centraal is een goed opstappunt voor de ICE naar Basel SBB. Ook rijdt er een Regionalexpress naar Düsseldorf. Verder rijden er intercity’s naar Nijmegen, Zwolle, Schiphol Airport, Roosendaal en Utrecht, sprinters naar Zutphen, Ede-Wageningen, ‘s Hertogenbosch en Wijchen en stoptreinen naar Tiel, Doetinchem en Winterswijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid