facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arjo Nederland BV

Arjo Nederland BV

Info

Arjo Nederland BV

Geschiedenis

ArjoHuntleigh biedt een scala aan geïntegreerde oplossingen voor de verzorging van cliënten met een beperkte mobiliteit en aanverwante beperkingen met het doel de efficiency en de kwaliteit van de zorg te verbeteren in de ouderenzorg, thuiszorg, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

ArjoHuntleigh heeft tientallen jaren ervaring in het samenwerken met architecten, directies van zorginstellingen en vele anderen die bij de dagelijkse zorg betrokken zijn. Onze diepgaande kennis van het voorkomen van letsel, de zorg voor cliënten en infectiepreventie betekent dat we deskundig advies kunnen geven over de praktische aspecten van de planning: van hulpmiddelen, de ruimte die nodig is in verschillende werkomgevingen tot tips over het ontwerp van spoelkeukens.

We hebben richtlijnen opgesteld die zorgen voor betere werkomstandigheden, een hogere levenskwaliteit voor cliënten en een hoger rendement voor zorginstellingen.

Adres: Biezenwei 21, 4004 MB Tiel
Telefoonnummer: +31 (0)344 64 08 00
Stad: Tiel
Route: Biezenwei 21
Postcode: 4004 MB



op zoek naar gerelateerd: Arjo ab, Arjohuntleigh Express, Arjo Belgium, ArjoHuntleigh producten, Arjo verhuur, Arjo tillift
Recensies
Als je een zorginstelling bent, moeten se chauffeurs eens beter rijden. Mijn dochter werd net tee hoogte van afslag a73 bijna van de weg afgeduwd. Schandalig dit rijgedrag.
Klantvriendelijk!
Goede service en niet te duur.
Professioneel bedrijf, goede lunch. Goed verzorgde cursus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid