facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arjen Verhuurt; Party & Event Service

Arjen Verhuurt; Party & Event Service

Info

Arjen Organiseert; Gastvrije & Zorgeloze Ontmoetingen
Arjen Verhuurt; Party & Event Service

Geschiedenis

Partyverhuur

Arjen Verhuurt een breed assortiment aan materialen voor elke gelegenheid. Op deze website kunt u ons assortiment bekijken en direct een aanvraag doen. Voor een advies op maat plannen we graag een persoonlijk gesprek in. We beschikken tevens over een breed netwerk binnen de verhuurbranche waardoor we ook aan specifieke wensen kunnen voldoen.


Event service

Arjen Verhuurt gebruiksvriendelijke evenementenmaterialen zoals podia, drankenvoorzieningen, foodtrucks en diverse andere items. Tevens beschikken we over partners welke de invulling kunnen verzorgen van uw evenement op gebied van catering, dranken, aankleding / styling en personeel. We nemen graag de tijd om een voorstel op maat met u te maken.

Adres: De Geestakkers 3C, 5591 RC Heeze
Telefoonnummer: 0631780105
Stad: Heeze
Route: De Geestakkers 3C
Postcode: 5591 RC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tent huren voor in de tuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friture Vogels Friture Vogels 2 km Was gvd lekker
Pizza del Sud Pizza del Sud 2 km Succesvolle feestjes verzekerd! Pizza's gebakken in een hout-gestookte oven, puur en ...
Recensies
Fijne service en flexibiliteit!
Super geregeld! Duidelijke afspraken, alles mooi op tijd, nette spullen en alles weer op tijd opgehaald. Volgende keer zeker weer!
Een fijne samenwerking!
Super geregeld. Korte, snelle communicatie en flexibel. Originele bar met een lekker biertje op de tap. Volgende activiteit wordt ook weer door Arjen verzorgd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid