facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arie Molenaar Racing Team

"Arie Molenaar Motors biedt een groot assortiment aan motoren en motorkleding in alle prijsklassen. Hierbij hechten wij veel waarde aan service en kwaliteit. Als het gaat om motoren ben je bij ons aan het juiste adres voor: KTM, Kawasaki, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki en Husqvarna. Naast onze motoren en motorverhuur, kun je in onze motorwinkel én webshop ook terecht voor motoronderdelen en alles wat je nodig hebt om de weg op te gaan. Denk hierbij aan: Motorhelmen; motorpakken; motorjassen; motorlaarzen en motorhandschoenen. Je vindt bij ons een groot assortiment van o.a. Dainese, Revit!, KTM, Macna, Richa, Arai, Shoei, Shark, HJC, Dit alles tegen een zo scherp mogelijke prijs."
Adres: Panoven 20 , IJsselstein UT 3401 RA, NL
Telefoonnummer: 06 53167096
Stad: IJsselstein UT
Route: Panoven 20
Postcode: 3401 RA


Recensies
Deskundig personeel, echter zeer matige communicatie. Meermaals afspraken voor het vervangen van mijn voorband die dan niet aanwezig/besteld blijkt te zijn. Dan kom je op het afgesproken moment voor niks opdagen. Excuses, verontschuldigingen of een simpele ‘wat vervelend’ hoef je niet te verwachten. Administratie niet op orde, ze hebben geen idee wie het besteld zou hebben en wat er besproken is. Ze leggen dit probleem dan bij de klant neer. Bij het uiteindelijk vervangen van de band bleken de remblokken niet meer goed. Fijn dat ze die vervolgens vervangen, maar daar rekenen ze 250€ voor, bovenop de band 120€ aan materiaal kan ik inkomen, maar arbeid is onredelijk duur terwijl ze m.i. vrij rustig aan deden. Vervolgens doen alsof ze je een grote gunst doen en de beste prijs rekenen ‘2.5 uur werk en we rekenen 1.5 uur’, maar op dat moment was ik er sowieso pas 1.5 uur waarvan een deel de motor buiten stond te wachten. Daarbij vergeten ze dat arbeid voor band sowieso al inclusief was en rekenen ze dat vervolgens dubbel. Aan een drukke balie geen overleg mogelijk, je wordt gewoon genegeerd. Een korte prijsopgave lijkt ook teveel gevraagd. Ik heb een 41 jaar oude motor, dus ben me ervan bewust dat het een en ander versleten is. Je zou zeggen dat juist een specialistisch bedrijf als deze dat ook vooraf weet. Ze hebben de motor meermaals geïnspecteerd voorafgaand aan de klus. Prima plek voor originele Honda onderdelen en wellicht onderhoud, maar zorg dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent, anders rekenen ze je de hoofdprijs. Samengevat: ze verspillen zonder moeite tijd van de klant 2x voor niks komen opdagen; zo’n 3 uur all-in, maar rekenen enorme bedragen voor een uurtje extra tijd die ze zelf moeten besteden.
Topservice geleverd op afstand, ik had elders een gebruikte KTM gekocht welke wel nieuw door Arie Molenaar was geleverd, hier zit een hele mooie en dure uitlaat op welke wat problemen vertoonde. Na contact te hebben gehad en foto's gestuurd mocht ik de uitlaat opsturen en heeft Helga met KTM Nederland contact gehad en heb ik een nieuwe gekregen. In 1 woord topservice!!
Arie en zijn collega’s weten nog wat service en persoonlijke aandacht is. Zelfs een beloofd batterijtje van het alarm werd nog opgestuurd. Ik heb een prachtige KTM gekocht, fantastisch onderhouden en mede door de persoonlijke aandacht en passie kwam ik uit bij Arie Molenaars. Ik raad ze dan ook ten zeerste aan. Fijn dat ze nog bestaan. Bedrijven die doen wat ze beloven. En de keuzes en het aanbod van kleding, accessoires en motoren…mega!
Afgelopen weken paar maal geweest om kleding aan te schaffen. Word elke keer top geholpen. Nemen alle tijd, zijn behulpzaam en vriendelijk. Vandaag geslaagd voor een super mooie jas. Was wel wat meer kwijt dan dan ik in eerste instantie had gedacht maar door goede uitleg en info toch maar het besluit genomen om voor het beste te gaan.
Schandalig duur onderhoud waar ze 500€ meer in rekening wilde brengen maar gelukkig had ik een offerte en hield ik mijn poot stijf. Een item simpelweg niet gedaan stond wel gewoon op factuur en bij afrekenen maar klagen over de werkzaamheden. Bij mogelijke inruil 40% lagere prijs dan elders, arrogante benadering. Kortom: Afschuwelijk, nooit meer.
Gewoon super. Ik Kom er al jaren nu mijn 2e motor daar gekocht
24 mei 2023 een nieuwe motor gekocht bij Arie Molenaar. Een Honda hornet 750. Je kunt hier rustig rondkijken en word zeer netjes behandeld. Ik heb zelfs een hele mooie inruilprijs gehad voor mijn oude kawasaki zx6r. Fijne mooie zaak met prettige medewerkers.
Erg blij met mijn KTM 790 duke die ik samen met Arie geconfigureerd heb! Veel plezierige kilometers al gemaakt en er zullen nog veel meer volgen! Ook met het uitzoeken van mijn motorkleding ben ik erg fijn geholpen door Sharon en haar collega’s,iedereen denkt goed mee en geeft passend advies :
Was vandaag bij deze zaak en wil ze oprecht bedanken voor de service zoals koffie of frisdrank en broodje hamburger gratis aangeboden door Arie ,super leuke dag met mooi weer en was gezellig
Een helm gekocht voor onze kleinzoon, hij is goed geholpen en kindvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid