facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ariana Son

"Het restaurant is permanent gesloten."
Adres: Nieuwstraat 9a, Son en Breugel
Telefoonnummer: +31499785191
Stad: Son en Breugel
Route: Nieuwstraat 9a


Recensies
We hebbeb hier al een aantal keren lekker gegeten en zo ook dit keer. Vb ia Social Deal een rijsttafel genomen en ook dit was lekker. Alleen jammer dat zowel onze tafel als de tafel naast ons veel vlekken in de tafellakens had zitten, duidelijk wel gewassen maar niet goed schoon geworden en dan toch op de tafels leggen........ voor ons echt een no-no...
Met de kortingsbon van Groupon zouden wij een Afghaans 4-gangenproverij voor 2 personen krijgen van € 68,00 voor € 34,00. Dat leek erg interessant, totdat wij er gebruik van gingen maken. Bij binnenkomst aangegeven dat wij gebruik wilde maken van de Groupon-actie vooraf hadden we al gereserveerd. Dat was ongeveer de enige communicatie die we hebben gehad met de "gastvrouw". Als voorgerecht kregen we een soort Turks brood neem aan dat het om de Afghaanse uitvoering ging met een bakje knoflooksaus. Dit werd gevolgd door soep werd niet aangegeven wat voor soep, het enige dat de gastvrouw zei is "soep!". De soep was lekker kerriesmaak. Het navolgende "hoofdgerecht" bestond uit een schaal met rijst en 4 relatief kleine bakjes met respectievelijk kip, kalfsvlees, spinazie en linzen. Het 4-gangen"proeverij" werd afgesloten met een stukje baklava dat erg naar deeg smaakte. De spiesen met vlees waarmee wordt geadverteerd foto komen niet terug in het 4-gangenmenu. Zelfs € 32,00 is te veel geld voor hetgeen je krijgt, laat staan de normale € 64,00 die ze er voor durven vragen! De entourage is ver te zoeken; in het geheel geen sfeer in het restaurant. We zijn uiteindelijk naar het nabijgelegen Grieks Restaurant Mykonos gegaan en daar Baklava gegeten. Wat een verschil!
Heel lekker eten en tog weer wat anders. Veel nieuwe smake en aardig personeel. Ik zou de mixt gril en de rijstafel aanbevelen. Een klijn nadeel is dat voor sommige alleen een hoofdgerecht te wijnig is maar dan kan je gewoon een voorgerecht bestellen, maar hier hadden wij geen tijd voor.
Als je wel eens proeven van een andere keuken dan de Hollandse dan zit je hier prima. Fijne rustige bediening, lekkere rode wijn hebben ze hier. Ook 'n tip: heerlijk vers gemaakte pizza's om af te halen! Aanwinst voor ons dorp!
Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg en super vers bereid. Echt een aanrader en voor wat je krijgt is het ook nog voordelig eten.
Heerlijk eten, erg smaakvol en voor elk wat wils, of je nu kiest voor een Afgaanse rijsttafel, kebab, pasta of pizza alles is met zorg bereid en smaakt heerlijk. Vriendelijke bediening!
Volgens mij bestaat dit restaurant al een paar jaar NIET meer.
Snelle service, prachtig opgemaakt eten en erg lekker. Vooral Quebouli rijst met rozijnen is een specialiteit en erg de moeite waard om te proberen.
Lkr gegeten goeie smaken aardig personeel en zeker niet duur aanrader .kan ik zelfs zeggen na meerder malen geweest tezijn
Heerlijk Afgaans gegeten, vriendelijke bediening. Vers smaakvol eten. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid