facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argentijns Grill Restaurant AMIGO

Argentijns Grill Restaurant AMIGO

Info

Argentijns Grill Restaurant AMIGO is een sfeervol ingericht stukje Argentinie, midden in het bruisende hart van Bergen Op Zoom.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook account van Argentijns grill restaurant Amigo te Bergen op Zoom

Vanaf nu biedt Amigo in het hartje van Bergen op Zoom voor de liefhebbers van sappig en mals Argentijns vlees van de Argentijnse pampas, verse vis en overheerlijke wijnen.

Amigo is niet alleen een grill-restaurant of steakhouse, maar complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance met een warme en typische Zuid-Amerikaanse gastvrijheid.

We heten u welkom in ons Grill Restaurant Amigo en nodigen u uit om vleugje Argentinië te proeven met een uitstekende keuken en genieten van de Argentijnse stijl en sfeer.

Reserveren doet u eenvoudig via contact



"Vanaf nu biedt Amigo in het hartje van Bergen op Zoom voor de liefhebbers van sappig en mals Argentijns vlees van de Argentijnse pampas, verse vis en overheerlijke wijnen.Amigo is niet alleen een grill-restaurant of steakhouse, maar complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance met een warme en typische Zuid-Amerikaanse gastvrijheid.We heten u welkom in ons Grill Restaurant Amigo en nodigen u uit om vleugje Argentinië te proeven met een uitstekende keuken en genieten van de Argentijnse stijl en sfeer."
Adres: Grote Markt 17, 4611 NS Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164 - 652411
ln.ogima-tnaruatser@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Grote Markt 17
Postcode: 4611 NS



op zoek naar gerelateerd: gauchos bergen op zoom, amigo bergen op zoom menu, argentijn roosendaal, argentijns restaurant zeeland, restaurant bergen op zoom, steak bergen op zoom, amigo argentijns, argentijnse grill
Recensies
Het vlees was super mals en goed van smaak. Ik had gekozen voor Ossenhaas en rib-eye en als toetje red velvet cake. Het personeel was erg vriendelijk.
Afgelopen avond hier heerlijk gegeten, met als hoogtepunt de tomahawk steak. Alles was piekfijn inorde, de sfeer was goed, bediening vriendelijk en zondermeer uitstekend. In een notendop; we hebben niks te klagen gehad. Bedankt voor deze leuke avond uit, de goede zorgen en het eten. We komen zeker een keer terug
Een waanzinnig lekker restaurant met nog ouderwets lage prijzen. Eigenaren zijn warme vriendelijke mensen en het eten was voortreffelijk en perfect gebakken. Er was een klein foutje ingeslopen waar erg netjes mee omgegaan werd. Enige minpuntje: toen mijn man aangaf dat zijn ossenhaas te rood was tegen de bediening medium besteld gaf ze aan dat dit medium was. Mijn man gaf hierop terug dat hij zelf chefkok is en dit toch echt rood was, maar haar antwoord was dat rood hier echt anders was. 5 minuten later kwam de eigenaar zijn excuses maken dat hij medium rare had gelezen mijn bestelling, niet die van mijn man de discussie en tegenspraak was dus niet nodig geweest. Verder echt een dikke aanrader qua eten! Wij kwam wat last minute binnen zonder te reserveren dus kregen we beneden een plekje, het was daar wat koud dus als je hier niet tegen kan vraag dan bij je reservering om een tafel boven. *edit 11-11 we zijn vanaf Rotterdam terug gereden vanavond en ook de bediening was vanavond top!
We werden op een heel leuke en spontane manier ontvangen ,de jonge dame die ons hielp en van leuke adviezen voorzag bleek later de "manager " te zijn. Ze had goede tips en was bijzonder vriendelijk en open in haar benadering. Het eten op het terras was uitstekend ,de aangeraden combinaties voldeden meer dan aan de verwachting Tussentijds kwam er nog een andere dame langs die op een oprechte en vriendelijke toon kwam informeren of alles smaakte en of ze ons nog van iets kon voorzien. Ook zij was gewoon een leuke en vrolijke meid. Ik bezoek niet dagelijks restaurants maar heb al veel ervaring ,de uitstekende kwaliteit alsmede de ronduit vrolijk en gemotiveerde bediening heb ik als een verademing ervaren. Geen zakelijk strak gezicht met ;"en heeft u al een keuze kunnen maken" waarbij de ongeïnteresseerde woordvoerder meteen zich verwijdert , zonder een begin van een antwoord af te wachten. Wel een hartstikke leuke ,jeugdige en spontane bediening die je met een goed gevoel laten starten aan een heerlijke maaltijd. Ik heb bij het weggaan beloofd een niet al te malse recensie achter te laten. In vergelijking met de steak is dat zo , maar ik kan gewoon niets vinden wat een leuk etentje in de weg kan staan. Jammer dames, ik houd mijn woord niet en kan alleen maar complimenten geven.
Hals over kop besloten hier naar toe te gaan en alles behalves spijt van Hebben heerlijk gegeten!! Lieve en attente medewerkers!! Een absolute aanrader en zeer beperkt plaats. Een tafel van drie, iemand die wij ook kende met haar man en dochter, en twee, mijn partner en ik, was al lastig te placeren. Dus reserveren is aanbevolen. Wij hadden geluk en hopelijk heb jij dat ook zonder reservering YOU MUST GO!!
Heerlijk gegeten, vriendelijke en snelle bediening!
Super eten, vooral de ossenhaas. Die smelt bijna weg op je tong. Zelfs zonder gebit kan je hem nog eten zo mals Personeel is vriendelijk. Leuk en knus maar goede sfeer in het restaurant. Zeker ook gaaf in de kelder beneden.
Samen gaan eten. Was zoals vanouds prima en lekker eten. Goede malse steak en lekkere frieten. De verlichting was heel fel een daardoor was er minder ambiance. Bediening was geweldig. Onverwacht heel druk en dan alles goed in de gaten houden. Onverminderd vriendelijk en de rust bewaren. We komen graag terug.
Heerlijk gegeten, bediening is super attent, vlees perfect bereid en zeer mals. Heb meteen voor een volgende keer gereserveerd!
Ontzettend lekker gegeten met de vrienden. Van begin tot eind erg vriendelijke service. Kaart is divers en het eten werd snel geserveerd. Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid