facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor arestho.nl

arestho.nl

Info

arestho.nl slangen, (pvc) buizen en hulpstukken



"Arestho technische groothandel, specialist in PVC slangen en voorgeisoleerde leiding systemen o.a. Microflex en Thermaflex. Importeur van Evertec Aerogel isolatie"
Adres: Kerkstraat 38, 2951GK Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-7802388
Stad: Alblasserdam
Route: Kerkstraat 38
Postcode: 2951GK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Used Industrials Used Industrials 135 meter UsedIndustrials.com
Kunststof Forte BV Kunststof Forte BV 397 meter Belde het nummer wat erbij stond. Kreeg een mevrouw aan de lijn totaal niet vriendeli...
ETB de Noord ETB de Noord 497 meter Zeer vriendelijke en behulpzaam magazijnier voor tijdig te kunnen lossen van goederen...
Recensies
Hele slechte bedrijf. Besteld spullen, maar betaald jammer genoeg niet. Na veel telefoontjes en aanmaningen nog steeds geen reactie. Vandaar hebben wij dit uit handen gegeven.
Bestelling gedaan en betaald, daarna niets meer vernomen. Na een aantal dagen niks gehoord te hebben, geprobeerd te bellen zonder resultaat. Mail: hetzelfde verhaal Bedrijf reageert niet op telefoon en e-mail. Had ik deze reviews maar eerder gezien. Ik ben benieuwd of ik net als een medemens die hier een review schreef, mijn geld nog terug krijg.
De bestelde en betaalde buis werd niet geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen. Op email en aangetekende brief wordt niet gereageerd. Een ster is teveel. Koop hier niet!
Geen contact te krijgen met dit bedrijf. Besteld en betaald maar geen reactie op mail en telefoon gaat niet eens over. Het lijkt mij tot op heden een failliet bedrijf. Niet bestellen! Mocht ik alsnog iets horen dan pas ik deze review aan. Update, niks gehoord maar wel een terugbetaling ontvangen. Daarmee is dit voor mij afgehandeld.
Bestelling gedaan en geen contact op geen enkele wijze, langs geweest op locatie niemand thuis. Graag ontvang ik mijn geld terug, gezien dit een behoorlijk bedrag is! Inmiddels wel geld terug gehad, geen enkele reactie gehad.
Aerogel isolatie besteld voor ruim €600,-. Niets ontvangen na 14 dagen. Bedrijf is op geen enkele wijze te bereiken. Geen respons op email, telefoon word niet opgenomen. Wees gewaarschuwd.
Wacht nu al een week op een bestelling en hoor niets over de mail en krijg geen contact via de telefoon, waardeloos. Zij beloven 1 dag levering en er staat bij dat het niet altijd gehaald kan worden, maar een week later is wel wat anders.
Twee weken geleden bestelling gedaan en betaald, daarna niets meer vernomen, op mail wordt niet gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen.
Wacht inmiddels bijna twee maanden op mijn bestelling. Krijg ze zowel telefonisch als via de mail niet te pakken..
Order helaas niet compleet ontvangen omdat er onjuiste voorraad werd aangeven. Vrijdag aan het einde van de dag gebeld om vervangend product uit te zoeken. Tevens ook een ander onderdeel nodig omdat ik de maat verkeerd had opgenomen. Volgende dag een pakje met de missende en het extra onderdeel ontvangen, zonder extra kosten. Fantastische service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid