facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arendshoeve - the Garden of Amsterdam

Arendshoeve - the Garden of Amsterdam

Info

Arendshoeve biedt een unieke evenementen in een groene omgeving.

Geschiedenis

Na onderzoek op de gezondheidsbevorderende invloed van planten op mensen in woon/werk en sociale situaties om 3.200 m² kas in te richten als evenementenlocatie voor groenbeleving voor B2B evenementen en particulieren feesten. Ook staan mensen meer open voor sociale communicatie.

Adres: Aalsmeerderdijk 438, 1436BL Aalsmeerderbrug
Stad: Aalsmeerderbrug
Route: Aalsmeerderdijk 438
Postcode: 1436BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Arendshoeve foto's, The Garden restaurant Amsterdam, Arendshoeve prijs, De Arendshoeve, Arendshoeve contact, Secret Garden Amsterdam, Marokkaanse bruiloft zaal Amsterdam, Arendshoeve Kwekerij
Recensies
Binnen is het belachelijk warm. Airco is aanwezig maar mag niet aangezet worden omdat de bloemen dood kunnen gaan.. Geluid mag niet te hard omdat de buren meerdere keren klachten hebben ingediend bij de gemeente. De eigenaar is ook niet al te best. Kortom, ik zou hier niet je feestjes of bruiloft houden. Het voldoet gewoon niet aan de verwachtingen.
Wat een prachtige locatie zowel buiten al binnen. Zoveel groen en bloemen. Schitterend!
Mooie locatie maar ik heb nog nooit zo’n respectloze eigenaar meegemaakt. Ik heb me geen enkel moment welkom gevoeld en de beste man maakte hele neerbuigende, respectloze en denigrerende opmerkingen die ik maar niet zal herhalen. Geluidsinstallatie voldeed overigens totaal niet aan de verwachtingen en muziek mocht ook niet harder, sterker nog hij trok de stekker er tijdens het feest nota bene zelf uit. Hier hoef ik nooit meer te komen en als ik de eigenaar was zou ik mijn problemen in het vervolg maar thuis laten.
Een geweldige locatie voor een feest. We dachten dat het binnen warm zou zijn. buiten ruim 25 graden. Maar binnen was het comfortabel qua temperatuur. Zeer mooi met schitterende planten en goed akoestische ruimten er was ook een goede band en het is sfeervol verlicht. Top locatie
Een prachtige locatie waar wij ons trouwfeest hebben gegeven. Wij zijn in Italië getrouwd maar wilde toch erg graag een feest in Nederland om de liefde te vieren. The garden of Amsterdam paste perfect in dit plaatje omdat het een hele romantische plek kan zijn met alle bloemen, planten en verlichting. Wij bedanken Remco in het bijzonder omdat hij ons echt fantastisch heeft geholpen en ook aangevuld heeft met goeie ideeen. Wil je een unieke locatie waar je je ook niet druk hoeft te maken over het regelen ervan: THE GARDEN OF AMSTERDAM!!!
Mooie locatie met veel groen en genoeg parkeerplaatsen. We hebben een gezellige bruiloft meegemaakt.
Netjes en goede bediening. Heel gaaf ingericht en als bruiloft locatie geweldig!!!! Zeer de moeite waard en heel fotogeniek! Ps: koop een polaroid, dat past er goed bij!
Prachtige locatie en super service van locatiemanager en personeel. Overdag blijf je je afvragen hoe de locatie er bij duister uitziet en in een woord: prachtig! Daarnaast is de locatiemanager Remco zeer behulpzaam en geeft hij goede adviezen tijdens de voorbereidingen maar ook op de dag zelf. Niks is te gek of te veel gevraagd. Ook het personeel dat op de dag zelf ondersteunt is zeer behulpzaam en vlot als je ze iets vraagt. De combinatie van de locatie, aankleding van de locatie en het personeel, maken de Arendshoeve tot een toplocatie voor feestelijke aangelegenheden!
Prachtige locatie waar je alles onder een dak kan organiseren top locaties
Mijn vader is hier getrouwd! Wat een geweldige en romantische locatie!! Ik zou er graag nog eens terug komen. Genoeg ruimte, leuke bar, mooie aankleding en fijne wc’s ook belangrijk! Ook het entree is erg mooi!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid