facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arend Otten Agro

Arend Otten Agro
Adres: Veldkamp 41, 7931TL Fluitenberg, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528854334
Stad: Fluitenberg
Route: Veldkamp 41
Postcode: 7931TL



op zoek naar gerelateerd: otten pesse, ballast agrarisch onroerend goed, schelhaas, otten makelaardij hoogeveen, pluimveebedrijf te koop, pluimveebedrijf te koop friesland, agriteam, vleeskuikenstal te koop
Recensies
Otten Agro heeft ons huis getaxeerd. Vanaf het eerste telefoongesprek tot aan de taxatie veel goede tips gehad. Ze denken echt met je mee en zijn zeker niet te beroerd om wat extra informatie op te zoeken en te verstrekken. Echt een aanrader!
Zeer betrouwbare en kundige makelaar die ook meedenkt met de klant. Zowel voor verkoop als aankoop. Persoonlijk en vakkundig.
Onlangs ben ik goed geholpen door Arend en Maarten. Fijn dat ze altijd goed meedenken. De daadkrachtige nuchtere aanpak is bovendien erg verfrissend. Aanrader.
No Nonsense, open en meedenkend. Prettige gesprekspartner in zowel aan als verkoop.
Bij ons hebben ze een agrarische taxatie gedaan. Ze komen afspraken na en zijn bereid met je mee te denken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid