facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arend Auto Veghel

Arend Auto Veghel

Info

De officiële Facebook Pagina van Arend Auto Veghel, Volg ons om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Renault, Dacia, Z.E. en occasions



"Hedin Automotive is de officiële Renault merkdealer bij jou in de buurt en jouw adres voor een nieuwe auto, een occasion of onderhoud. Ons team staat voor je klaar op onze vestiging. Tot snel!"
Adres: Mountbattenweg 6, 5466AX Veghel
Telefoonnummer: 0413 315 131
Stad: Veghel
Route: Mountbattenweg 6
Postcode: 5466AX


Recensies
Tijdens een zoektocht naar een tweedehands auto kwam ik bij Hedin in Veghel uit. Proefrit aangevraagd en vanaf het begin af aan netjes geholpen en te woord gestaan door Nic-Jan. De betreffende auto die ik op het oog had zag er zeer netjes uit en reed voortreffelijk. Ik wilde natuurlijk het maximale eruit halen qua inruil en mij werd uitgelegd hoe dit proces in z'n werk ging. Omdat het 1e bod wat aan de lage kant was werd aangeboden om de biedingen nog 24u open te laten staan. Dit resulteerde in een hoger bod vanuit een opkoper waardoor het maximale bedrag waarvoor ik een auto wilde kopen in de buurt kwam en ik tot de koop van mijn nieuwe auto over ging. Zowel in persoon als telefonisch een goede ervaring gehad met Nic-Jan. Duidelijke uitleg vanuit zijn kant en snel afspraken kunnen maken. Alles werd tip-top geregeld, tot aan een compleet nieuwe mattenset en halve tank benzine toe bij het ophalen van de auto. Kortom, 5 sterren waard!
Top natuurlijk net een nieuwe auto gekocht.
Ik bracht mijn auto op afgesproken tijdstip voor APK-keuring met gelijktijdig een onderhoudsbeurt incl. reparatie van voorruit. In de namiddag stond auto weer netjes voor me klaar.
Alles is zeer goed gegaan, ben zeer tevreden. Wordt vriendelijk te woord gestaan en luisteren ook goed naar klant
Prettige dealer. Eerlijk advies en niet pusherig. NicJan, bedankt voor je hulp. We zijn blij met onze nieuwe auto.
Helemaal tevreden. Onderhoud conform afspraak uitgevoerd. Top!
eerst kon het probleem niet gevonden worden, en werden we weer naar huis gestuurd want het kon geen kwaad. maar het probleem bleef zich voordoen en toch de dag erop weer terug gegaan. na twee dagen zoeken en 2/3 monteurs verder was het pas duidelijk wat het probleem was.
Ik kom hier Arend , nu Stern al jaren . Goede service, vriendelijk personeel en goeie monteurs. De prijs voor een eenvoudige beurt = A+B = / 331,50 vind ik erg hoog. Misschien toch een alternatief zoeken. !!
Prima garage, goede service, vriendelijk personeel staan altijd voor je klaar. Ik kom er al ruim 20 jaar.
Gisteren mijn nieuwe Renault Clio ontvangen, erg blij mee! Aflevering netjes verzorgd en ook vandaag gebeld door Joep of ik nog vragen had. Goede service, dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid