facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Area X

Area X

Info

Area X! Top watersport/recreatielocatie aan de Noorderplas, De Weerd, Roermond. Plek voor een hapje en een drankje en loungen bij de Beachclubs. Actie aan en op het water, wakeboarden, SUPpen, surfen, beachvolley, dagstrand. Ruimte voor evenementen.

Geschiedenis

Openingstijden:
Open bij > 20°C van 10:00uur tot 20:00uur

Entree:
Entree p.p. € 3,-
Kinderen tot 6 jaar gratis
Auto € 3,-

Géén honden
Géén barbecue
Géén geluidsoverlast.

Adres: De Weerd 1, 6041 TK Roermond
Stad: Roermond
Route: De Weerd 1
Postcode: 6041 TK


Recensies
Gezellig waterrecreatiegebied! Gemakkelijk je boot in het waterleggen via de trailerhelling en twee leuke overnachtingen met de camper bij Camper Area. Ook een toffe wakeboardbaan, verzorgde dagstranden en sfeervolle beachclubs.
Heerlijk om met je hond te zwemmen! Er staan bomen voor schaduw en om als je een hond bent tegen aan te plassen. Wel dicht op de parkeer plaats en neem lekker je koelbox mee... en geen zorgen over dat jou hond zich bij de buren uitschud iedereen houd van honden daar! Stromend water voor de hond.
Discriminatie op basis van ras en afkomst
Zeer associaal personeel bij doggy beach vandaag 4-6
Vertaald door Google Mooie ligging aan het water, leuk activiteitengebied aan het water tegen betaling. In de strandbar kwamen we onvriendelijk personeel tegen, dat kan natuurlijk op andere dagen anders zijn. Helaas is alles ontworpen om met de auto te komen. Nog steeds een goede keuze op warme dagen. Origineel Nette Wasserlocation, tolle Activity Area auf dem Wasser Kostenpflichtig. Wir haben unfreundliches Personal in der Strandbar angetroffen, dass kann natürlich an anderen Tag anders sein. Leider alles darauf ausgelegt mit dem Auto anzureisen. Trotzdem eine gute Wahl an heißen Tagen.
Vertaald door Google Gebied X is naar mijn mening een van de beste plaatsen om te bezoeken in Roermond waarschijnlijk het beste voor waterliefhebbers. In dit gebied bij het meer zijn bars, restaurants en verschillende soorten waterattracties. Ik ga vooral graag met de fiets, dan kun je beter de hele omgeving bezoeken. Je zult zien dat er verschillende stranden zijn in dat deel van het meer, maar voor zover ik heb begrepen, zijn ze allemaal betaald. Als je een goedkopere dag wilt, raad ik je aan iets te eten van thuis mee te nemen Het meisje dat me het Sup-board huurde, was erg aardig en gaf me een beetje training, ze nam ook wat foto's. € 17/uur Origineel El área X en mi opinión es uno de los mejores sitios a visitar en Roermond probablemente el mejor para los amantes del agua. En esta zona cerca del lago hay bares, restaurantes , y varios tipos de atracciones acuáticas. A mi particularmente me gusta ir en bici, así se puede visitar mejor todos los alrededores. Verán q hay varias playas en esa zona del lago, sin embargo hasta donde entendí son todas de pago. Si quieren un día más económico, les recomiendo traerse algo de comer de casa La chica q me rentó la tabla de Sup fue my amable y me dio un pequeño training, ademas me tomo algunas fotos. 17€/hour
Vertaald door Google Leuke dag gehad met onze kleine. Het strand en de omgeving zijn geweldig en zeer aan te bevelen voor een korte dagtrip. Origineel Hatten einen schönen Tag mit unserer Kleinen. Strand und Umgebung sind super und für einen kurzen Tagestrip absolut zu empfehlen.
Vertaald door Google Voor Origineel Prima Bezocht opWeekend
Vertaald door Google Neem contant geld mee als u geen Nederlandse kaart heeft! De oude man bij de wntrance erg gestrest en onbeschoft. Origineel Take cash if you dont have dutch card! The old guy at the wntrance very stressed and rude.
Vertaald door Google Veel plezier in, op en in het water Origineel Viel Spaß am, auf und im Wasser
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid