facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Archipunt

Archipunt

Info

Bouwpathologie, ontwerp vastgoed; architectonisch en constructief, advies bouwen in aardbevingsgebied

Geschiedenis

Archipunt is een ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving met een voorliefde voor complexe vraagstukken. Onze kracht schuilt in mensen. We gaan een verbinding aan met jou, waardoor we oog hebben voor wat jou verder brengt. Wij richten ons op problemen die jij als eigenaar of medewerker van een bedrijf of instelling ervaart, bij een gebouw wat je uitbaat of waarin je werkt.

Stel dat….
Stel, je wilt de staat van een significant aantal gebouwen dat je bezit binnen een korte tijd in kaart hebben. Of, je gebouw vertoont verzakkingen die niet direct te herleiden zijn en je wilt weten wat de mogelijke gevolgen hiervan zijn. Met dit type vragen kun je bij ons terecht. We doorgronden je gebouw en beoordelen de eventuele risico’s of problemen. Vervolgens stellen we aanpassingen aan je voor die nodig zijn om te voorkomen dat de situatie onveilig, of storend in je werkproces wordt. Het ontwerp van de aanpassingen (bouwkundig en constructief) en de begeleiding van de uitvoering pakken we met hetzelfde gemak op.

De juiste gereedschappen
Archipunt bestaat uit een zeer diverse mix aan karakters en disciplines (architecten, constructeurs, bouwkundigen, psychologen en bedrijfskundigen). Wij kijken elk vanuit ons eigen perspectief en expertise naar een vraagstuk en discussiëren hier met elkaar over voordat we met ons advies komen. Ons uitgangspunt hierin is dat jíj verder kunt. Wij zorgen louter voor de juiste gereedschappen zodat het besluit wat jij neemt gefundeerd is.

Adres: Oeverkruid 10, 9738 AK Groningen
Telefoonnummer: 050-313 36 36
Stad: Groningen
Route: Oeverkruid 10
Postcode: 9738 AK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
De automobilist met kenteken 9-xfd-05 mag wel eens naar zijn rijgedrag kijken! Slingeren op de linkerbaan, alleen maar op de linkerbaan blijven rijden, en een agressief rijgedrag!
Daar werk ik...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Archipunt.

Groningen bouwtechnisch ingenieur

openingstijden, locatie, vervoer. Oeverkruid 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Archipunt adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Archipunt. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Archipunt delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid