facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Archibald

Archibald

Geschiedenis

Restaurant Archibald

Of u nu zin heeft in een kopje koffie, een borreltje of een uitgebreid diner, bij Archibald staan we graag voor u klaar. Uiteraard ook voor een heerlijke lunch of een klein hapje.
Archibald biedt plaats aan 95 gasten. Wij adviseren u om een tafel te reserveren, ook op doordeweekse dagen.

Terras Archibald

Op ons zonnige terras is ruimte voor 50 gasten. En aangezien dit een zeer gewild plekje in Bussum is, hebben wij ook een dakterras geopend! Hier kunnen tot wel 80 gasten genieten van een hapje en een drankje. Wilt u bij Archibald borrelen? Dan kan dit binnen en buiten op het beneden terras. Dit terras is, net als het restaurant goed bereikbaar voor degenen die slecht ter been zijn.



"Of u nu zin heeft in een kopje koffie, een goed glas wijn, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner, bij Archibald staan wij graag voor u klaar. Een service met een glimlach, want 'Uiteten gaan is een feest, en dat vieren wij iedere dag!'"
Adres: Brinklaan 25, 1404 EP Bussum
Telefoonnummer: 035-6943030
Stad: Bussum
Route: Brinklaan 25
Postcode: 1404 EP


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Grand Cafe Restaurant Archibald menu, Archibald bussum parkeren, Archibald cartoon, Restaurant Bussum, Eigenaar Archibald Bussum, Lunch Bussum, Nobel Bussum, Café Bussum
Recensies
Bij mijn hoofdgerecht entrecôte 26,50 moesten de frieten apart worden bijbesteld 4,50. Groenten werden in zeer matige hoeveelheid geserveerd. Overigens smaakte het gerecht op zich goed. Tafelgenoot bestelde vetarische Thaise curryrijst met diverse groenten 21,50 en als supplement enkele gamba's 7,00, daar het gerecht zelf geen/amper eiwitten bevatte. Tafelgenoot kreeg een bord met voornamelijk rijst en amper groenten. De niet heel royale hoeveelheid gamba's waren rubberig. Het leek erop alsof de kok onder vegetarisch eten verstaat: gewoon het vlees weglaten. Om ook een positief geluid te laten horen: de soes Archibald en de romanov waren uitstekend. Maar al met al vind ik de gerechten te hoog geprijsd voor het gebodene. Vegetarische menuopties: Die zijn er, maar zeer beperkt en in elk geval tijdens ons bezoek matig van kwaliteit.
Zo, dat is even een nieuwe ontdekking in Bussum. Hoewel het restaurant er al jaren zit, waren wij er al jaren niet meer geweest. Maar goed, met onze twee kinderen 10/12 gereserveerd op de zaterdagavond en het was perfect! De atmosfeer is heel prettig door de hoge plafonds en daardoor kun je in alle rust een gesprek hebben met elkaar terwijl de zaak helemaal vol zit. Dan over het eten. Voorgerechten eigenlikk heerlijk. Coquille super, de carpaccio miste wat smaak in de dressing. Na de feedback werd dit zeer serieus genomen en van de rekening gehaald terwijl het nog steeds echt lekker was. Hoofdgerechten waren super. Een tonijnsteak waarvoor je echt terug komt, met heerlijke Oosterse dressing en dito smaak. De twee kindergerechten met zeebaars en kipnuggets waren meer dan goedgekeurd door de jury. We zitten nu nog te wachten op de desserts, maar wat we om ons heen zien, gaat dit zeker goed komen. Service ook een 10! Aanrader dus in Bussum! Kindvriendelijkheid: Super mooi visgerecht en heel kindvriendelijke. Ze mochten zelfs in de keuken gaan kijken hoe hun gerecht werd bereid.
Gastvrij, super vriendelijk personeel en een fijne ambiance. Lekker gegeten, en echt ouderwets mogen genieten, dankjewel, wij komen hier graag terug.Eten: 5/5
Goed restaurant voor zowel diner als lunch. Heerlijk om in de zomer buiten te zitten op het terras. Daarbij anticiperen ze goed op allergieën. Kom hier regelmatig met plezier.
Heerlijk gegeten en top bediening. Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Een van de eerste dagen dat het terras weer open was, Lekker eten, snelle bediening, prima kaart,Eten: 5/5
Heerlijk! Zeer vriendelijke bediening, zeer mooi gegarneerd, lekkere eigen recept sausjes en gedroogde asperges van een speciale soort. Hier komen we vast nog eens terug!
Wij komen er graag, goeie bediening, professioneel en zeer attent. Niemand wordt overgeslagen en het eten is heerlijk. Tournedos is perfect klaargemaakt wij zijn kritisch. Een aanwinst met een eigenaar die het heeft begrepen. Overigens, op de foto een leeg bord, daar lag de dagschotel van vandaag 2/9/2021.......Onwijs lekker!!!!!! Zalm met pasta!!!!!! Gisteravond 13 maart 2022 weer eens uitgeprobeerd. Het was weer super lekker! Tournedos was weer perfect klaargemaakt en de zalm die op was, was vervangen door zeebaars en volgens de dames erg smaakvol.
Heerlijk restaurant met een fraaie warme inrichting. Keurige bediening en een goede kaart. Zeker een aanrader
Ik kom hier 2 tot 3 keer per jaar dineren met de oude schoolvrienden van de Koepelschool. Het is er altijd lekker en gezellig. En de tonijn taco is de topper voor mij. Vandaag met moeders, zus, mijn liefste en dochter weer een heerlijk avondje gehad. Heerlijk plekje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid