facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Archetex adviseurs & ingenieurs

Archetex adviseurs & ingenieurs

Info

Archetex adviseurs & ingenieurs uit Lemelerveld

Geschiedenis

WIJ HELPEN U IN DE KERN VAN DE BOUW!
Archetex is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat als strategische partner slimme, praktische en specialistische oplossingen biedt. Wij willen actueel zijn, betrokken bij ontwikkelingen, vraagbaken zijn, kennis verzamelen en overdragen; kortom wij willen ons steentje bijdragen in de kern van de bouw!

DIVERS DIENSTENPAKKET
Ons dienstenpakket is zeer divers. Zo beschikt Archetex kennis over bouwkunde, brandveiligheid, bouwfysica en bouwregelgeving. Daarnaast adviseren wij u over installaties, constructies, onderhoud en beleid voor energie, duurzaamheid en beheer.

BETROUWBAAR INGENIEURS- EN ADVIESBUREAU
Archetex stimuleert proactief werken om kennisintensieve zaken in beweging te brengen en te houden. Met een mooi portefeuille aan opdrachtgevers op zak beschikt Archetex over de juiste ingrediënten voor een betrouwbaar ingenieurs- en adviesbureau.

VAN OVERHEDEN TOT BOUWBEDRIJVEN…
Ben u als overheid, vastgoedbedrijf, school, ondernemer, bouwbedrijf, ontwikkelaar of architectenbureau op zoek naar een geschikte partner op gebied van advies en engineering? Kijk dan eens tussen onze kennisgebieden om te zien waarmee wij u van dienst kunnen zijn.



"Archetex is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat als strategische partner slimme, praktische en specialistische oplossingen biedt. Wij willen actueel zijn, betrokken bij ontwikkelingen, vraagbaken zijn, kennis verzamelen en overdragen; kortom wij willen ons steentje bijdragen in de kern van de bouw!"
Adres: Kroonplein 4a, 8151AZ Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-370544
Stad: Lemelerveld
Route: Kroonplein 4a
Postcode: 8151AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Citadel Company The Citadel Company 3 meter Creatieve denkers met verstand van zaken. Leuke club!
De Videograaf.nl De Videograaf.nl 459 meter Wij hebben een hele warme ervaring mogen beleven bij de professionele videopresentat...
Heidepark Heidepark 627 meter
Santherm Techniek Santherm Techniek 728 meter Vertaald door Google Super service! Origineel Super service!
Bloemenmeisje Nicole/Kwekerij Francina Bloemenmeisje Nicole/Kwekerij Francina 3 km De moeite waard! Net even wat andere soorten dan het standaardassortiment, en met mee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid