facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ARCABO Mantelzorgwoningen

ARCABO Mantelzorgwoningen

Info

Met de unieke maatwerk mantelzorgwoning van ARCABO bewaart u uw levensplezier in uw eigen, vertrouwde omgeving, ook als u ouder wordt.

Geschiedenis

Niemand weet hoe het leven verloopt, maar ouder worden we allemaal. Terwijl de overheid de deuren van honderden verzorgingshuizen zal sluiten, openen wij juist de gastvrije en vertrouwde deur naar een compleet nieuw woonalternatief: de ARCABO mantelzorgwoning. Hiermee bewaart u uw levensplezier in uw eigen woonomgeving, ook als u ouder wordt.
De ARCABO mantelzorgwoningen zijn compacte, verplaatsbare woonunits voor mensen die mantelzorg ontvangen. Deze maatwerk woningen plaatsen wij in de nabije omgeving van de mantelzorger. Ideaal voor het dichtbij en in de eigen omgeving verzorgen van een hulpbehoevend familielid.
De mantelzorgwoning is voorzien van een keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en gewenste ergonomische aanpassingen en domotica.

Naast de mobiele mantelzorgwoningen leveren wij ook kleine units, ook wel aangeduid als Wmo-units of zorgunits. Uw gemeente kan hiervoor de kosten geheel of gedeeltelijk op zich nemen.

Adres: Rollecate 39, 7711GG Nieuwleusen
Telefoonnummer: 06-54985211
Stad: Nieuwleusen
Route: Rollecate 39
Postcode: 7711GG


Recensies
Onze ervaring met het kopen van een chalet bij Arcabo. Oktober 2020 een chalet gekocht, zou begin/midden februari 2022 opgeleverd worden. Uiteindelijk 3x opleverdatum verschoven en oplevering pas in mei. Lopende het traject het bericht gekregen dat wij 10% van de aanschafprijs erbij moeten betalen, helaas maar was niet anders werd er verteld. Transport was niet geregeld, ook al werd gezegd dat dit geregeld was. Op het laatste moment halsoverkop een andere transporteur moeten regelen. Extra betaald voor een stevige keuken, helaas is het keukenkastje al na 4 maanden kapot. Service afdeling gebeld maar dit zou niet onder de "garantie" vallen. Al met al een bizar slechte ervaring met deze chaletbouwer. Zou iedereen afraden om met dit bedrijf zaken te doen.
Wat een drama bedrijf als het gaat om aftersales. Zijn nu al 2 jaar bezig om een oplossing te vinden voor het kaal worden van het chalet. Alleen maar beloftes maar niets nakomen.
Ontvangst met koffie en duidelijke uitleg. Mooie showroom vol inspiratie. Wel muntjes meenemen voor stevige prijzen 2021. Maar dat was vooraf duidelijk.
Arcabo heeft ooit chalets geproduceerd, die bekleed waren met Canexel. Nu de canexel bij de chalets begint te rotten geeft Arcabo niet thuis en wenst niet eens meer te communiceren over mogelijke oplossingen. Je klanten laat je zo letterlijk in de kou staan. Dus weer iets van Arcabo: O no!
Meerdere jaren al een tevreden klant. Op ons park staan inmiddels zo'n 20 chalets van diverse types van dit bedrijf.
Een geweldige plek om ingerichte chalets te bekijken. Zo krijg je echt een goed beeld hoe het er voor jou uit kan komen te zien.
Wij hebben prachtige ARCABO chalets op ons park staan en zijn keurig geholpen tijdens het gehele proces van begin tot levering en aansluiting.
Negatieve ervaringen mee,lakproblemen canexel , scheuren en afschilferen verf van chalet 4 jaar oud, chalet bouwer neemt hun verantwoordelijkheid niet !!!
Mooie woningen worden hier gebouwd. Ik ben erg onder de indruk
Zeer tevreden over de goede kwaliteit van het chalet en prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid